عقبگرد ۸۰۰ واحدی شاخص کل بورس!

عقبگرد ۸۰۰ واحدی شاخص کل بورس! شاخص بورس اوراق بهادار تهران در دومین روز معاملات این هفته اندک افزایش روز گذشته را تاب نیاورد و با عقب‌گردی ۸۷۸ واحدی، شوک دیگری را به بازیگران بازار سرمایه وارد کرده و تا آستانه سقوط از کانال ۷۳ هزار واحدی پیش رفت. به گزارش ایسنا، بورس اوراق بهادار […]

عقبگرد ۸۰۰ واحدی شاخص کل بورس!

شاخص بورس اوراق بهادار تهران در دومین روز معاملات این هفته اندک افزایش روز گذشته را تاب نیاورد و با عقب‌گردی ۸۷۸ واحدی، شوک دیگری را به بازیگران بازار سرمایه وارد کرده و تا آستانه سقوط از کانال ۷۳ هزار واحدی پیش رفت.

به گزارش ایسنا، بورس اوراق بهادار تهران از زمان باز شدن معاملات دیروز با روندی کاهشی مواجه شد و تقریباً در بیش‌‌تر ساعت کاری به افت ادامه داد و به تراز ۷۳ هزار و ۲۸ واحدی سقوط کرد. با این حساب شاخص کل بورس نسبت به روز قبل از آن ۸۷۸ واحد افت کرد.

نماد معاملاتی مخابرات ایران و نفت و گاز پتروشیمی تأمین به ترتیب با ۲۰۷ و ۱۶۹ واحد کاهش بیش‌‌ترین تأثیر را در روند نزولی بورس تهران گذاشتند، بعد از این نماد‌ها پالایشگاه نفت بندرعباس، ایران خودرو، سایپا، بانک تجارت، بانک ملت و پتروشیمی جم همه از نمادهایی بودند که دست به دست هم دادند تا شاخص کل تالار شیشه‌ای دیروز تا آستانه کانال ۷۳ هزار واحدی پایین بیاید.

اندک نمادهای سبز معاملات دیروز صنایع ملی مس ایران، پتروشیمی فجر و فولاد مبارکه بودند که تلاش کردند از کاهش بیش‌‌تر شاخص کل جلوگیری کنند.

ارزش معاملات این روز ۱۳۲ میلیارد و ۱۴۵ هزار و ۴۰۰ هزار تومان بود که این مبلغ ناشی از دست به دست شدن بیش از ۶۳۵ میلیون اوراق بهادار قابل معامله در ۵۲ هزار و ۴۱۳ نوبت بود.

در معاملات دومین روز هفته گسترش سرمایه‌گذاری ایران خودرو، نفت و گاز پتروشیمی تأمین و مخابرات ایران دیروز بیش‌‌ترین کاهش قیمت را تجربه کردند.

تالار شیشه‌ای در تمام روزهای هفته گذشته شرایط کاهشی را تجربه کرده بود و اولین روز معاملاتی هفته جاری در چند روز اخیر، تنها روزی بود که بورس توانست رشد اندکی را تجربه کند. اما ظاهراً روند کاهشی بورس در این روز‌ها همچنان ادامه‌دار است و رکود در معاملات بازار سرمایه فعلاً نمی‌خواهد بازار را ر‌ها کند.

همچنین در معاملات این روز نماد شرکت‌های ایران خودرودیزل، سایپا، سرمایه‌گذاری رنا، سرمایه‌گذاری صنعت نفت و پارس خودرو جزو شرکت‌هایی بودند که با صف‌های فروش مواجه شدند و در طرف مقابل داروسازی رازک و سرب و روی ایران شاهد صف‌های خرید بودند.