ضرورت تمرکز صندوقهای سرمایهگذاری در رفع نیاز پتروشیمیها رئیس کارگروه نفت و گاز معاونت علمی فناوری ریاستجمهوری با تأکید بر وجود آمادگی برای همکاری در صنعت پتروشیمیگفت: ۴۵ صندوق سرمایهگذاری ریسکپذیر در کشور وجود دارد که میتوان آنها را بر نیازهای مجتمعهای پتروشیمی متمرکز کرد. به گزارش مناقصهمزایده، حمزه حسنی در معرفی بازیگران اکوسیستم نوآوری […]
ضرورت تمرکز صندوقهای سرمایهگذاری در رفع نیاز پتروشیمیها
رئیس کارگروه نفت و گاز معاونت علمی فناوری ریاستجمهوری با تأکید بر وجود آمادگی برای همکاری در صنعت پتروشیمیگفت: ۴۵ صندوق سرمایهگذاری ریسکپذیر در کشور وجود دارد که میتوان آنها را بر نیازهای مجتمعهای پتروشیمی متمرکز کرد.
به گزارش مناقصهمزایده، حمزه حسنی در معرفی بازیگران اکوسیستم نوآوری اظهار کرد: در شرایط جدید کشور باید به سمت اکوسیستم جدید حرکت کرد تا نیازهای کشور در داخل تولید شود که این موضوع تنها شامل محصولات هایتک نمیشود.
وی افزود: منظور از نظام نوآوری فرآیندی است که دانش فنی در آن شکل میگیرد، بالغ و تبدیل به محصول یا خدمت قابل عرضه میشود که این نظام بازیگران مختلفی از جمله استارتآپها و کارآفرینان، مراکز شتابدهی، صندوقهای سرمایهگذاری ریسکپذیر، نهادهای حاکمیتی، شرکتهای دانشبنیان، پارکهای علم و فناوری و دانشگاهها دارد.
رئیس کارگروه نفت و گاز معاونت علمیفناوری ریاستجمهوری گفت: استارتآپها، گروهی هستند که بر تجارت جدیدی کار میکنند بنابراین انتظار میرود قابلیت رشد بالایی داشته باشند.
حسنی با اشاره به اینکه شکلگیری تیم، ایده، طراحی پایه و مفهومی، ساخت نمونه آزمایشگاهی، نیمه صنعتی و تجاری مراحل شکلگیری کسبوکار است، تصریح کرد: استارتآپها در چهار مرحله نخست قرار میگیرند که نیاز به حمایت دارند.
وی با بیان اینکه شرکتهای استارتآپ در ایران بیشتر در حوزه IT شکل گرفته است، گفت: این شرکتها در دنیا وارد فعالیت در صنایع و حوزههای مختلف شدهاند.
حسنی با اشاره به اینکه پس از شکلگیری تیم فناور، تعداد کسبوکارهایی که شکل میگیرند و موفق میشوند ۱۰ در هزار است، افزود: احتمال موفقیت استارتآپها بسیار اندک است.
وی با بیان اینکه شرکتهای شتابدهنده در این مرحله به کمک استارتآپها میآیند و گروههای فناور خوشآتیه را شناسایی میکنند، ادامه داد: این شرکتها استارتآپها را آماده برای جذب سرمایه میکنند.
حسنی به وجود ۷۰ مرکز شتابدهنده در کشور اشاره و اظهار کرد: میتوان مسائل صنعت پتروشیمی را با این شرکتها مطرح و آنها را روی مجتمعها متمرکز کرد.
وی گفت: ۴۵ صندوق سرمایهگذاری ریسکپذیر در کشور وجود دارد که میتوان آنها را بر نیازهای مجتمعهای پتروشیمیمتمرکز کرد.
براساس گزارش نیپنا، حسنی با اشاره به اینکه شرکتهای دانشبنیان هویت حقوقی مشخصی دارند، اظهار کرد: محصولاتی که به دلیل پیچیدگی فناوری قابلیت کپیبرداری پایینی دارند و مستلزم وجود تیم تحقیق و است در حوزه این شرکتها قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه نهاد متولی شرکتهای دانشبنیان معاونت علمیفناوری رئیسجمهوری است، افزود: ۴۶۰۰ شرکت دانشبنیان در کشور داریم که از طریق این نهاد حمایت میشوند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.