مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور خبر داد اختصاص ۱۵۰ میلیون یورو سرمایه به طرحهای آبرسانی ۲۰۰ شهر تنش آبی دارند مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: با اختصاص ۱۵۰ میلیون یورو از محل صندوق توسعه ملی طرحهای آبرسانی در ۹۳۰۰ روستای کشور اجرا میشود. به گزارش مهر، حمیدرضا جانباز اظهارداشت: تامین آب شرب […]
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور خبر داد
اختصاص ۱۵۰ میلیون یورو سرمایه به طرحهای آبرسانی
۲۰۰ شهر تنش آبی دارند
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: با اختصاص ۱۵۰ میلیون یورو از محل صندوق توسعه ملی طرحهای آبرسانی در ۹۳۰۰ روستای کشور اجرا میشود.
به گزارش مهر، حمیدرضا جانباز اظهارداشت: تامین آب شرب سالم برای روستاهای و شهرها و اجرای شبکه تصفیهخانه از مهمترین رسالتهای این شرکت است که با اجرای طرحهای مختلف نسبت به برخورداری مردم از آب آشامیدنی سالم و بهداشتی و شبکه فاضلاب اقدام میشود.
جانباز تصریح کرد: در قالب طرحهای متمرکز ملی مقرر شده تا ۹۳۰۰ روستای کشور تحت پوشش شبکه آب و فاضلاب قرار گیرد.
وی یادآورشد: برای اجرای این طرحها ۱۵۰ میلیون یورو از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی اختصاص یافته که با تکمیل این طرحها بیش از ۹۰۰ هزار نفر تحت پوشش قرار خواهند گرفت.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور از تدوین طرح تنش آبی شهرها و روستاها خبر داد و اظهارداشت: از آنجا که بخش عمده ای از بارشهای کشور در بهار و زمستان رخ میدهد برای شناسایی شهرهای دارای تنش آبی تا پایان دیماه فرصت داریم تا اطلاعات صحیحی استخراج شود که این کار در حال اجراست.
جانباز بیان کرد: در سال گذشته بیش از ۴۰۰ شهر دارای بحران و تنش آبی بود که با لطف الهی و افزایش بارشها خوشبختانه این وضعیت بهبود یافته و در حالحاضر حدود ۲۰۰ شهر تنش آبی و کمبود آب دارد که برنامههای کوتاهمدت و میانمدت و بلندمدت در قالب طرحهایی پیشبینی شده که با تامین اعتبار از محل صندوق توسعه ملی برای رفع این تنش اقدام خواهیم کرد.
وی درخصوص ظرفیت پساب کشور برای بازچرخانی آب اظهارداشت: در حالحاضر بیش از یک میلیارد مترمکعب ظرفیت پساب تصفیه شده داریم و با توجه به مصرف آب کشور این میزان میتواند به بیش از چهار میلیارد مترمکعب برسد که باید از آن استفاده مناسب داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور یادآورشد: در قالب طرحهای ملی و استانی در حالحاضر بیش از ۲۶۰ تصفیهخانه فاضلاب در مدار است و ۱۰۰ تصفیهخانه با مکانیزمهای مختلف و مشارکت بخشخصوصی و روش BOT و سایر ردیفهای عمرانی در دست اجراست که با اجرای آنها گام مؤثری برای استفاده بهینه از منابع آبی و سلامت مردم برداشته میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.