افزایش ۳۲ درصدی حجم آب سدهای کشور حجم آب موجود در مخازن سدهای کشور در هفته پایانی آبانماه به رقم ۲۵ میلیارد و ۵۷ میلیون مترمکعب رسیده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۳۲ درصد داشته است. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از وزارت نیرو، میزان آب ورودی به سدهای کشور تا ۲۶ آبانماه […]
افزایش ۳۲ درصدی حجم آب سدهای کشور
حجم آب موجود در مخازن سدهای کشور در هفته پایانی آبانماه به رقم ۲۵ میلیارد و ۵۷ میلیون مترمکعب رسیده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۳۲ درصد داشته است.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از وزارت نیرو، میزان آب ورودی به سدهای کشور تا ۲۶ آبانماه براساس تازهترین گزارش دفتر مطالعات پایه منابع آب ایران سه میلیارد و ۱۹ میلیون مترمکعب رسیده و این درحالی است که پارسال در همین بازهزمانی دو میلیارد و ۲۸ میلیون مترمکعب ورودی آب به سدهای کشور بوده است که نشان از رشدی ۴۰ درصدی دارد.
میزان خروجی آب سدها تا پایان آبانماه امسال در حالی به رقم شش میلیارد و ۳۲ میلیون مترمکعب رسیده است که این میزان در مدت مشابه پارسال دو میلیارد و ۹۹ میلیون مترمکعب بوده و نشان از رشدی ۱۱۲ درصدی دارد که این افزایش خروجی آب با هدف آمادگی سدها برای سیلابهای احتمالی است.
اکنون حجم آب موجود در مخازن سدها به رقم ۲۵ میلیارد و ۵۷ میلیون مترمکعب رسیده که در مقایسه با ۱۹ میلیارد و ۳۰ میلیون مترمکعب پارسال رشدی ۳۲ درصدی دارد. البته ظرفیت کل سدهای کشور۵۰ میلیارد و شش میلیون مترمکعب است.
ورودی آب به سددوستی در استان خراسانرضوی برای نخستین بار در سال آبی جدید (مهرماه۹۸ تا پایان شهریور۹۹) از هفته گذشته آغاز شده و تا ۲۶ آبانماه نزدیک به هفت میلیون مترمکعب آب وارد این سد شده و جریان ورودی همچنان ادامه دارد.
ورودی به سد شمیل و نیان در استان هرمزگان در هفته اخیر حدود پنج میلیون مترمکعب بوده و سرجمع آورد سد در سال آبی جاری به ۱۲ میلیون مترمکعب رسیده که جریانهای ورودی اکنون قطع شده است.
برخی سدهای استان مازندران و گیلان مانند سدهای البرز، شهیدرجایی و شهر بیجار در دو روز اخیر متأثر از سیلاب بوده و به ترتیب حدود شش میلیون مترمکعب، دو و سه میلیون مترمکعب ورودی داشتهاند و جریان ورودی همچنان تداوم دارد.
متوسط آبدهی رودخانه مرزی هریرود ورودی به استان خراسان رضوی کمتر از یک مترمکعب برثانیه گزارش شده است. در عین حال متوسط آبدهی رودخانه مرزی سیستان ورودی به استان سیستانوبلوچستان صفر است.
متوسط آبدهی رودخانه مرزی اترک ورودی به استان گلستان کمتر از یک مترمکعب است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.