آسیا میزبان ۷۲ درصد از رشد ظرفیت جهانی تولید اسید ترفتالیک خالص قاره آسیا با احتساب پروژههای برنامهریزی و اعلام شده در بازه سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ میلادی، ۷۲ درصد از رشد ظرفیت جهانی اسید ترفتالیک خالص را به خود اختصاص میدهد. به گزارش نیپنا به نقل از پایگاه اینترنتی هیدروکربن انجینییرینگ، مؤسسه گلوبال دیتا […]
آسیا میزبان ۷۲ درصد از رشد ظرفیت جهانی تولید اسید ترفتالیک خالص
قاره آسیا با احتساب پروژههای برنامهریزی و اعلام شده در بازه سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ میلادی، ۷۲ درصد از رشد ظرفیت جهانی اسید ترفتالیک خالص را به خود اختصاص میدهد.
به گزارش نیپنا به نقل از پایگاه اینترنتی هیدروکربن انجینییرینگ، مؤسسه گلوبال دیتا به تازگی در گزارشی اعلام کرد که آسیا با احتساب پروژههای برنامهریزی و اعلام شده در بازه سالهای ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ میلادی، ۷۲ درصد از رشد ظرفیت جهانی اسید ترفتالیک خالص (PTA) را به خود اختصاص میدهد.
گزارش یادشده موسوم به «چشمانداز صنعت جهانی اسید ترفتالیک خالص تا سال ۲۰۲۳ – پیشبینی ظرفیت و صرف هزینه با جزییات تمام مجتمعهای فعال و برنامهریزی شده» میافزاید: انتظار میرود آسیا ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تن ظرفیت تولید جدید را با ایجاد ظرفیتهای تازه یا طرحهای توسعهای در قالب ۱۱ پروژه برنامهریزی و اعلام شده، اضافه کند.
سمیه سیواژی، تحلیلگر نفت و گاز در گلوبال دیتا، میگوید: بیشترین افزایش ظرفیت در آسیا از سوی چین خواهد بود که ۸۵ درصد از ظرفیت منطقه را به خود اختصاص میدهد. پروژههای برنامهریزی شده بیشترین سهم را در این میان دارند.
گلوبال دیتا خاورمیانه را به عنوان دمین منطقه از لحاظ میزان افزایش ظرفیت در صنعت اسید ترفتالیک خالص برشمرد. پیشبینی میشود این منطقه ظرفیتی معادل سهمیلیون و ۶۰۰ هزار تن در سال را از سه پروژه اعلام شده ایجاد کند. تمام ظرفیتهای تازه از پروژههای پیشتر اعلام شده «پن-آسیا پیایتی رزین جازان پیتیای»، مجتمع «سوکار ترکیه انرژی علیاگا» و مجتمع «او ام پیایتی صحار پیتیای» خواهد بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.