استقرار سیستم اتوماسیون بومی شبکه برق در شرکت پالایش گاز شهیدهاشمینژاد مهندس ارشد تعمیرات برق شرکت پالایش گاز شهیدهاشمینژاد از استقرار سیستم اتوماسیون بومیشبکه برق در این مجتمع گازی خبرداد. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از شرکت پالایش گاز شهیدهاشمینژاد، مهدی عبداللهیان با بیان مطلب فوق افزود: با هدف مدیریت بهینه تولید و مصرف در […]
استقرار سیستم اتوماسیون بومی شبکه برق در شرکت پالایش گاز شهیدهاشمینژاد
مهندس ارشد تعمیرات برق شرکت پالایش گاز شهیدهاشمینژاد از استقرار سیستم اتوماسیون بومیشبکه برق در این مجتمع گازی خبرداد.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از شرکت پالایش گاز شهیدهاشمینژاد، مهدی عبداللهیان با بیان مطلب فوق افزود: با هدف مدیریت بهینه تولید و مصرف در شبکه برق، امکان اندازهگیری از راه دور مصارف الکتریکی، مانیتورینگ وضعیت شبکه، کنترل و مدیریت تولید، توزیع و مصرف انرژی الکتریکی نیروگاه با زیر ساختهای مربوط به یک شبکه هوشمند ایجاد گردید.
وی بیان کرد: این سیستم با ایجاد بستر طراحی شده قابلیت قرائت و پایش کنتورها، اطلاعات عملکرد رلههای حفاظتی مربوط به کلیدهای برق فشار قوی نیروگاه، وضعیت کلیدهای قدرت، پردازش و تحلیل اطلاعات مصارف الکتریکی شبکه برق پالایشگاه را داشته و گزارشهای لازم را به صورت آنلاین مانیتورینگ نموده که دارای سیستم یکپارچه سختافزار و نرمافزار بومیشده منطبق با استاندارد و تأییدیه جهانی میباشد.
عبداللهیان با اشاره به اینکه اتوماسیون شبکههای برق یکی از روشهای اصلی در کاهش میزان وقفه در تولید و توزیع شبکه برق است تصریح کرد: شبکههای هوشمند یک فرصت بی نظیر را به صنعت برق برای ورود به سطح جدیدی از قابلیت اطمینان، دسترسی و بازدهی بالاتر سیستم و افزایش نظارت بر شبکه برق را فراهم مینماید که به اقتصاد سازمان نیز کمک شایانی خواهد کرد.
وی تأکید کرد: در حالحاضر نیز با رویکرد توجه به الزامات پدافند غیرعامل، از تجهیزات و بستر ایجاد شده به منظور ارتباط آنلاین از وضعیت شبکه برق با ستاد مدیریت بحران پالایشگاه فراهم شده که این قابلیت را برای مواجهه بهتر در شرایط اضطراری فراهم ساخته است و همچنین بستر لازم جهت لینک به سیستم مانیتورینگ دیسپچینگ شبکه گاز پالایشگاه نیز از طریق آن ساختار، فراهم گشته است.
وی خاطر نشان کرد: در سال «رونق تولید» سعی شده که از ظرفیتها و خدمات شرکتهای دانشبنیان در بومیسازی کامل بخش سختافزار و استفاده از توان فنی کارشناسان برق پالایشگاه در بخش نرم افزار استفاده گردد که در مقایسه با نمونه خارجی، منجر به صرفهجویی بالغ بر ۱۰ میلیارد ریال گردید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.