اوراق سلف کنستانتره سنگ آهن گل‌گهر در چند ثانیه معامله شد

   کمک به تأمین مالی بخش تولید، یکی از اهداف اصلی فعالیت‌های اقتصادی و مالی کشور به شمار می‌رود که بورس کالای ایران در این راستا با انتشار اوراق سلف موازی گام بزرگی برداشته است. به گزارش «پایگاه خبری بورس کالای ایران»، مدیرعامل شرکت تأمین سرمایه امید در مراسم عرضه اولیه اوراق کنسانتره سنگ آهن […]

 

 کمک به تأمین مالی بخش تولید، یکی از اهداف اصلی فعالیت‌های اقتصادی و مالی کشور به شمار می‌رود که بورس کالای ایران در این راستا با انتشار اوراق سلف موازی گام بزرگی برداشته است.

به گزارش «پایگاه خبری بورس کالای ایران»، مدیرعامل شرکت تأمین سرمایه امید در مراسم عرضه اولیه اوراق کنسانتره سنگ آهن گل گهر با بیان مطلب فوق اظهار داشت: طراحی و نوآوری در ابزارهای مالی از برنامه‌های اصلی شرکت تأمین سرمایه امید است که این شرکت در راستای انتشار اوراق سلف موازی از طریق بورس کالای ایران سعی کرده، بازار بدهی کشور را از این رویداد مهم بی‌بهره نگذارد.

حبیب‌رضا حدادی با اشاره به استقبال سرمایه‌گذاران از انتشار اوراق سلف موازی کنسانتره سنگ آهن افزود: اوراق سلف مورد نظر با استقبال بالای سرمایه‌گذاران در کسری از ثانیه به فروش رسید. این اتفاق باعث خرسندی است که تعداد زیادی از سهامداران و سرمایه‌گذاران به مجموعه بازار سرمایه و کلیه دست اندرکاران و ارکان این بازار اطمینان می‌کنند.

مدیرعامل شرکت تأمین سرمایه امید با بیان این‌که شرکت سنگ آهن گل گهر با انتشار این اوراق در راستای اجرای سیاست خروج غیرتورمی از رکود، نقش مهمی ایفا کرده است، گفت: همچنین بورس کالا نیز تاکنون در بحث اوراق سلف موازی و تأمین مالی بسیاری از شرکت‌ها کمک زیادی کرده است و خوشحال هستیم یک بار دیگر از فرصت به وجود آمده در بازار سرمایه در راستای اهداف اقتصادی دولت استفاده کرده‌ایم.

وی با بیان این‌که سود در سررسید اوراق سلف کنسانتره سنگ آهن بین ۲۵ تا ۲۸ درصد است، تصریح کرد: حداکثر عرضه این اوراق براساس تناژ ۷۵۰ هزار تن کنستانتره سنگ آهن بود و اندازه هر قرارداد یک تن و قیمت هر قرارداد نیز ۱۴۹ هزار ۵۰۰ تومان به ثبت رسید.

 

حدادی در پاسخ به این سؤال که چگونه خریداران خرد می‌توانند به این بازار‌‌ها ورود کنند؟ گفت: ورود سرمایه‌گذار خرد به این بخش و انتشار این اوراق برای عموم باعث می‌شود که ما از منابع هر چند کم برای طرح‌های توسعه‌ای شرکت‌ها و واحدهای تولیدی کمک بگیریم و به این ترتیب با استفاده از این بازار مالی در راستای تخصیص بهینه منابع قدم ‌برداریم.