خوش‌بینی اوپک مانع کاهش قیمت نفت شد

خوش‌بینی اوپک مانع کاهش قیمت نفت شد  قیمت نفت در معاملات روز پنج‌شنبه (گذشته) بازار جهانی تحت تأثیر پیش‌بینی خوش‌بینانه اوپک از کمبود عرضه نفت در سال میلادی آینده که نگرانی‌ها نسبت به رشد تولید آمریکا را تا حدودی تخفیف داد، ثبات نسبی داشت. به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت ۲۴ سنت یا ۰٫۴ […]

خوش‌بینی اوپک مانع کاهش قیمت نفت شد

 قیمت نفت در معاملات روز پنج‌شنبه (گذشته) بازار جهانی تحت تأثیر پیش‌بینی خوش‌بینانه اوپک از کمبود عرضه نفت در سال میلادی آینده که نگرانی‌ها نسبت به رشد تولید آمریکا را تا حدودی تخفیف داد، ثبات نسبی داشت.

به گزارش ایسنا، بهای معاملات نفت برنت ۲۴ سنت یا ۰٫۴ درصد افزایش پیدا کرد و به ۶۳ دلار و ۹۶ سنت در هر بشکه رسید. نفت برنت چهارشنبه گذشته پس از انتشار آمار رشد ذخایر نفت آمریکا یک درصد سقوط کرده بود.

بهای معاملات آتی وست‌تگزاس اینترمدیت آمریکا پس از کاهش ۰٫۸ درصدی در روز چهارشنبه(گذشته)، در معاملات روز جاری ۱۰ سنت یا ۰٫۲ درصد کاهش پیدا کرد و به ۵۸ دلار و ۸۵ سنت در هر بشکه رسید.

اوپک در گزارش ماهانه خود پیش‌بینی کرد بازار نفت در سال میلادی آینده اندکی کمبود عرضه خواهد داشت که نشان می‌دهد بازار نسبت به آنچه تصور می‌رفت و حتی پیش از تصویب تشدید توافق کاهش تولید اوپک پلاس، دچار محدودیت عرضه بیشتری است. پیشبینی بازبینی شده اوپک برخلاف گزارش قبلی این گروه است که مازاد عرضه در بازار نفت به دلیل رشد تولید آمریکا را پیش‌بینی کرده بود.

سطح ذخایر نفت آمریکا همچنان روبه رشد است و آمار رسمی‌که روز چهارشنبه(گذشته) منتشر شد، نشان داد که ذخایر نفت این کشور هفته گذشته رشد غیرمنتظرهای داشت و بیش از ۸۰۰ هزار بشکه افزایش پیدا کرد در حالی که تحلیلگران در نظرسنجی رویترز کاهش این ذخایر به میزان ۲٫۸ میلیون بشکه را پیشبینی کرده بودند. ذخایر بنزین آمریکا هم بیش از پنج میلیون بشکه رشد داشت.

از سوی دیگر، تنش‌های تجاری آمریکا و چین همچنان دورنمای تقاضا را تیره کرده و مهلت ۱۵ دسامبر برای اجرای دور جدید تعرفه‌های آمریکا روی واردات کالاهای چینی به سرعت نزدیک می‌شود.

براساس گزارش رویترز، سرمایهگذاران منتظر اخبار جدید از مذاکرات میان پکن و واشنگتن برای پایان دادن به مناقشه تجاری و توافقی پیش از آغاز دور جدید تحریمهای آمریکا هستند. طولانی شدن اختلافات میان دو قدرت اقتصادی جهان، به رشد اقتصاد جهانی و تقاضا برای نفت آسیب زده است.