کاهش ریسک بیماری قلبی با افزایش سطح پروتئین محققان دریافتهاند افزایش مصرف پروتئین در افراد بزرگسال میتواند موجب کاهش تشکیل پلاک در عروق خونی و در نتیجه کاهش ریسک بیماری قلبی شود. به گزارش مهر، با افزایش سن احتمال بروز بیماری قلبی-عروقی در زنان و مردان افزایش مییابد. تصلب شریان، وضعیتی است که در آن، […]
کاهش ریسک بیماری قلبی با افزایش سطح پروتئین
محققان دریافتهاند افزایش مصرف پروتئین در افراد بزرگسال میتواند موجب کاهش تشکیل پلاک در عروق خونی و در نتیجه کاهش ریسک بیماری قلبی شود.
به گزارش مهر، با افزایش سن احتمال بروز بیماری قلبی-عروقی در زنان و مردان افزایش مییابد. تصلب شریان، وضعیتی است که در آن، پلاکهایی در داخل عروق تشکیل میشود که منجر به بروز مشکلات جدی نظیر حملات قلبی، سکته یا حتی مرگ میشود.
محققان دانشگاه میزوری در مطالعه جدید خود دریافتهاند پروتئین موسوم به IGF-۱ که بهطور طبیعی و به میزان بالا در بین افراد بزرگسال یافت میشود، میتواند به پیشگیری از لخته شدن خون در عروق کمک کند.
یوسوکه هیگاشی، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: در حال حاضر بدن برای برداشتن پلاکها از عروق، از نوعی سلولهای سفید خون موسوم به ماکروفاژها استفاده میکند.
وی در ادامه میافزاید: با افزایش سن، ماکروفاژها دیگر قادر به برداشتن آسان پلاکها از عروق خونی نیستند. یافتههای ما نشان میدهد افزایش IGF-۱ در ماکروفاژها میتواند مبنایی برای شیوههای جدید کاهش لختگی خون در عروق شود.
به گفته این محققان، مطالعه فعلی اولین تحقیق در زمینه بررسی ارتباط بین IGF-۱ و ماکروفاژها در رابطه با بیماری عروقی است.
محققان همچنین دریافتند فقدان عملکرد IGF-۱ در ماکروفاژها موجب تغییر ترکیب پلاک میشود، در نتیجه قدرت آنها تضعیف شده و احتمال گسیختگی و در نتیجه حمله قلبی در آنها افزایش مییابد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.