آغاز تأمین پایدار ۲۰۰ تن خوراک گاز اتان

آغاز تأمین پایدار ۲۰۰ تن خوراک گاز اتان دبیر کمیته تأمین خوراک شرکت پتروشیمی ‌امیرکبیر گفت: با حمایت‌های مدیریت عامل و اهتمام متخصصان جوان و توانمند شرکت عملیات تأمین پایدار روزانه ۲۰۰ تن خوراک گاز اتان آغاز می‌شود. به گزارش ایلنا، سیدعارف موسوی‌نسب با اعلام خبر آغاز عملیات تأمین پایدار خوراک گاز اتان در پتروشیمی […]

آغاز تأمین پایدار ۲۰۰ تن خوراک گاز اتان

دبیر کمیته تأمین خوراک شرکت پتروشیمی ‌امیرکبیر گفت: با حمایت‌های مدیریت عامل و اهتمام متخصصان جوان و توانمند شرکت عملیات تأمین پایدار روزانه ۲۰۰ تن خوراک گاز اتان آغاز می‌شود.

به گزارش ایلنا، سیدعارف موسوی‌نسب با اعلام خبر آغاز عملیات تأمین پایدار خوراک گاز اتان در پتروشیمی ‌امیرکبیر اظهار داشت: پروژه تأمین خوراک اتان در این شرکت شامل دو بخش سایت فشرده‌سازی و سایت تقلیل فشار می‌باشد که کلیه عملیات طراحی، تأمین، احداث، نصب و راه‌اندازی در هر دو سایت توسط شرکت پتروایرانیان انجام گرفته است.

وی افزود: گاز اتان پس از بارگیری در از طریق حمل با جامبو کانتینر از گنگان به بندرماهشهر منتقل می‌شود و در این سایت بعد از تقلیل فشار به کوره‌های گازی ارسال می‌شود، که با توجه به ضریب بالای تبدیل اتان به اتیلن و قیمت ارزان آن نسبت به خوراک مایع پیشبینی افزایش سودآوری قابل ملاحظه‌ای برای شرکت با انجام این عملیات متصور هستیم.

رئیس اداره تأمین خوراک شرکت پتروشیمی ‌امیرکبیر در ادامه با اشاره به عقد قراردادهایی با شرکت‌های توانمند داخلی برای انجام این عملیات خاطرنشان کرد: در سایت تقلیل فشار نیز، شرکت پتروایرانیان در چند فاز و طی قراردادهایی با چندین شرکت، عملیات civil را آغاز کرده‌اند که در این میان شرکت ظحی صنعت عملیات civil برعهده درد.

موسوی‌نسب ادامه داد: طراحی و مهندسی سایت تقلیل فشار با شرکت آکام صنعت و همچنین تأمین و نصب تجهیزات عملیات piping نیز به شرکت پترواشکان کارون سپرده شده است.

مسؤول پروژه سایت فشرده‌سازی و سایت تقلیلسازی به زمان پیشرفت این پروژه در ماه جاری اشاره کرد و گفت: پیشبینی می‌شود در هفته سوم آبان ماه عملیات نصب تجهیزات صورت پذیرد که با انجام این عملیات شاهد پیشرفت و نقطه اوج پروژه و تأثیرات آن بر تولید شرکت خواهیم بود.

وی اضافه کرد: پیشبینی می‌شود بعد از این عملیات که بین ۱۰ الی ۱۴ روز به طول می‌انجامد، پس از آن عملیات‌های پیش‌راه‌اندازی و راه‌اندازی را پیشرو خواهیم داشت.

موسوی‌نسب با اشاره به ادامه تلاش‌ها برای انجام عملیات لجستیکی جامبو کانتینرها عنوان کرد: با هماهنگی ادارات مربوطه و جلسه مهم هفته گذشته در تاریخ۸/۸/۹۸ با حضور مدیرعامل محترم شرکت، تیم کامل طراحی و مهندسی شرکت پتروایرانیان و تیم کامل مدیریتی و مهندسی شرکت متشکل از مدیریت محترم شرکت؛ رؤسای محترم خدمات فنی، بهره‌برداری و کارخانه الفین، همکاران مهندسی عمومی‌و مهندسی فرآیند و همکاران محترم تعمیرات و HSE کلیه موارد و مشکلات فنی بررسی شد.

رئیس اداره تأمین خوراک ادامه داد: همچنین نقشه‌های P&ID و موارد مباحث سیستم برق و همچنین مباحث مربوط به تردد جامبو کانتینرها مورد بحث و بررسی قرار گرفت و راهکارها و تصمیمات نهایی به شرکت پتروایرانیان ابلاغ شد.

دبیر کمیته تأمین خوراک با بیان اینکه در فاز نخست این پروژه موفق به دریافت ۲۰۰ تن خوراک در روز خواهیم بود اظهار داشت: با توجه به موضوع عدم دریافت اتان از بندرامام(ره)، امیدواریم در فاز اول به میزان ۲۰۰ تن در روز و در فاز دوم در سه ماه آینده که تمهیدات آن اندیشیده شده و عملیات خرید و طراحی و نصب انجام شده؛ به ظرفیت ۴۰۰ تن خوراک دریافتی در روز برسیم.

وی تأکید کرد: این پروژه برای اولین بار در سطح ایران در حال انجام است که مطمئناً به لحاظ سودآوری و خودباوری متخصصین ایرانی مصداق جمله معروف ایرانیان «ما می‌توانیم» می‌باشد.