نیاز به سرمایه‌گذاری ۳ برابری با عدم تخصیص ارز به تولیدکننده تایر

سخنگوی انجمن صنفی صنعت تایر ایران نیاز به سرمایه‌گذاری ۳ برابری با عدم تخصیص ارز به تولیدکننده تایر سخنگوی انجمن صنفی صنعت تایر ایران اعلام کرد: تحقق اهداف مرتبط با تولید و طرح‌های توسعه مستلزم تسهیل فرآیندها و کاهش بروکراسی پیش از تولید است. مصطفی تنها در گفت‌وگو با خبرخودرو اظهار داشت: ما به طور […]

سخنگوی انجمن صنفی صنعت تایر ایران

نیاز به سرمایه‌گذاری ۳ برابری با عدم تخصیص ارز به تولیدکننده تایر

سخنگوی انجمن صنفی صنعت تایر ایران اعلام کرد: تحقق اهداف مرتبط با تولید و طرح‌های توسعه مستلزم تسهیل فرآیندها و کاهش بروکراسی پیش از تولید است.

مصطفی تنها در گفت‌وگو با خبرخودرو اظهار داشت: ما به طور مداوم برای حفظ و افزایش تولید تلاش می‌کنیم، اینکه تلاش ما تولیدکنندگان چه اندازه به ثمر رسد تنها به خواست و توان ما وابسته نیست و نیازمند کشش زیرساخت‌های کشور است؛ به عنوان نمونه بانک‌مرکزی باید به موقع ارز مورد نیاز را به تولیدکنندگان تخصیص دهد و این موضوع اساسی‌ترین مسأله در امر تولید است.

سخنگوی انجمن صنفی صنعت تایر ایران افزود: سیستم بوروکراتیک موجود در کشور نمی‌تواند خود را با ضرب آهنگ تولید تطبیق دهد با این وجود ما موفق شده‌ایم در بسیاری از سایزهای پرمصرف تایر افزایش تولید داشته باشیم و امیدواریم این روند را در چهار ماه باقیمانده سال نیز ادامه دهیم.

وی گفت: هم‌اکنون شرکت آرتاویل تایر در حال انجام طرحی است که ظرفیت تولید تایرهای رادیال تمام سیمی‌ در کشور را به دو برابر افزایش می‌دهد. همچنین شرکت بارز از این نوع تایر حدود ۳۰۰ هزار حلقه تولید می‌کند و شرکت کویرتایر نیز طرح توسعه و تولید تایرهای تمام رادیال سیمی ‌را دارد.

تنها گفت: با به ثمر رسیدن این دو طرح توسعه، قادر به تأمین حدود ۸۰ درصد از نیاز داخل کشور درخصوص این نوع از تایر خواهیم بود.

وی افزود: هم‌اکنون برای واردات لاستیک‌های رادیال تمام سیمی ‌ارز ۴۲۰۰ تومانی تخصیص می‌یابد و عملاً تعرفه مربوط به آن نیز برداشته شده اما برای طرح‌های کارخانجات ما ارز تخصیص نمی‌یابد. عدم تخصیص ارز به تولیدکننده به معنای سرمایه‌گذاری سه برابری تولیدکننده است؛ همچنین اگر قرار باشد تولیدکننده میلیون‌ها دلار را از بازار آزاد تهیه کند بازار به هم خواهد ریخت.

سخنگوی انجمن صنفی صنعت تایر ایران درخصوص بازیافت تایر در کشور گفت: بازیافت تایر بر دو نوع است که یک نوع آن در کشور انجام می‌شود؛ در این روش، تایر بازیافت نمی‌شود بلکه مواد تایر بازیافت می‌شود. این روش منجر به تولید سیم برای فولادسازی و لاستیک برای قطعه‌سازی‌های لاستیک و به تبع آن موجب تولید کفپوش خودرو، آسفالت‌های پلیمری، چمن مصنوعی و … می‌شود.