سخنگوی انجمن صنفی تایر ۷۰ درصد تایر مورد نیاز کشور در داخل تولید میشود سخنگوی انجمن صنفی تایر گفت: هماکنون بیش از ۷۰ درصد تایر مورد نیاز کشور در داخل تولید و حدود ۳۰ درصد آن از طریق واردات تأمین میشود. مصطفی تنها در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره قیمت تایر پراید با توجه […]
سخنگوی انجمن صنفی تایر
۷۰ درصد تایر مورد نیاز کشور در داخل تولید میشود
سخنگوی انجمن صنفی تایر گفت: هماکنون بیش از ۷۰ درصد تایر مورد نیاز کشور در داخل تولید و حدود ۳۰ درصد آن از طریق واردات تأمین میشود.
مصطفی تنها در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره قیمت تایر پراید با توجه به توقف تولید آن، بیان کرد: قیمت لاستیک این خودرو نسبت به گذشته تغییری نکرده است و تا زمانی که این خودرو در سطح کشور وجود دارد، لاستیک برای آن تولید میشود و مشکلی در عرضه این کالا وجود ندارد.
سخنگوی انجمن صنفی تایر ادامه داد: برخی برای آشفته کردن بازار این کالا، قیمت آن را به طور خودسر افزایش دادهاند، در صورتی که قیمت این لاستیک به هیچ عنوان نسبت به گذشته تغییری نکرده است. قیمت لاستیک برای تمام خودروها توسط سازمان حمایت اعلام میشود.
تنها با اشاره به توان تولیدی کشور در صنعت تایر، افزود: صنعت تایر را میتوان یکی از مهمترین صنایع در تکمیل در زنجیره ارزش صنعت خودرو و حملونقل دانست. اگر کشور به این صنعت توجه بهسزایی داشته باشد قطعاً میتوانیم خود را در آن ارتقاء دهیم و دیگر نیاز به واردات این کالا نداشته باشم.
او با بیان اینکه بیش از ۷۰ درصد مواد اولیه مورد نیاز در صنعت تایر از مشتقات نفتی تشکیل میشود، گفت: خوشبختانه به دلیل دارا بودن کشور از منابع نفتی، میتوان ایران را یکی از مستعدترین کشورها در صنعت تایر دانست چرا که بسیاری از زیرساختها برای توسعه این صنعت مهم در کشور وجود دارد.
سخنگوی انجمن صنفی تایر بیان کرد: متأسفانه در کشور از مزایای اقتصادی صنایع پاییندستی مانند نفت و پتروشیمیاستفاده نشده است. امروزه برخی کشورهای همجوار که از منابع نفتی برخوردار نیستند، گوی سبقت را در صنعت تایر از ایران ربودهاند و در تولید و صادرات محصولات این صنعت بسیار جلوتر از ایران حرکت میکنند.
تنها با اشاره به مشکلات پیشروی تایر کامیون، تشریح کرد: در بازار تایر کامیون مشکلی برای عرضه وجود ندارد، اما در تولید این کالا با مشکلاتی روبهرو هستیم. دو نوع تایر بایاس و رادیال داریم که ظرفیت کشور در تولید آن محدود است همچنین برای آن ارز تخصیص ندادهاند که هماکنون منتظر تایید ارز مورد نیاز هستیم که امیدواریم ظرف ۸ تا ۹ ماه دیگر تأمین شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.