سازوکار تأمین اعتبار پژوهشی در قالب اعطای گرنت تدوین شد

سازوکار تأمین اعتبار پژوهشی در قالب اعطای گرنت تدوین شد طرح سازوکار تأمین اعتبار پژوهشی در قالب اعطای گرنت فناوری و گرنت پژوهشی با هدف هدایت پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی به سمت نیازهای پژوهشی کشور و کمک به تجاری‌سازی دستاوردهای پژوهشی معرفی شد. به گزارش فارس، نشست مدیران ارتباط با صنعت دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور با […]

سازوکار تأمین اعتبار پژوهشی در قالب اعطای گرنت تدوین شد

طرح سازوکار تأمین اعتبار پژوهشی در قالب اعطای گرنت فناوری و گرنت پژوهشی با هدف هدایت پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی به سمت نیازهای پژوهشی کشور و کمک به تجاری‌سازی دستاوردهای پژوهشی معرفی شد.

به گزارش فارس، نشست مدیران ارتباط با صنعت دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور با حضور معاونان و مدیران پژوهشی دانشگاه‌ها و دستگاه‌های اجرایی در حاشیه نمایشگاه پژوهش، فناوری و فن‌بازار کشور و نمایشگاه تجهیزات آزمایشگاهی ساخت داخل برگزار شد.

در میزگرد طرح تحول همکاری‌های دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی و فناوری با جامعه و صنعت دو طرح گرنت فناوری و گرنت پژوهشی با عنوان سازوکار تأمین اعتبار پژوهشی ارائه شد.

هر دو طرح در راستای هدایت رساله‌های تحصیلات تکمیلی به سمت نیازهای پژوهشی کشور و هدایت دستاوردهای پژوهشی به سمت تجاری‌سازی هستند که در واقع فرآیند نوآوری را تکمیل می‌کنند.

مسعود برومند، معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره این طرح توضیح داد: هدف از طرحی که دنبال می‌کنیم ترغیب دستگاه‌ها و شرکت‌ها است که از منابع خود برای اجرای طرح‌های پژوهشی به حوزه تحصیلات تکمیلی وارد شوند یعنی به جای اینکه این منابع در چارچوب قراردادهای ارتباط با صنعت باشد در چارچوب رساله‌های دکترا و تحصیلات تکمیلی و دانشجویان پسادکترا قرار بگیرد.

وی گفت: طرحی که امروز ارائه شد با عنوان سازوکار تأمین اعتبار پژوهشی ادامه‌دار خواهد بود و بعد از این طرح آیین‌نامه‌های دیگری هم وجود خواهند داشت که اساتید تشویق شوند در چارچوب این آیین‌نامه‌ها دانشجویان خود را جذب کنند.

معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: پس از پایان هفته پژوهش هر دو طرح گرنت فناوری و گرنت پژوهشی را آماده خواهیم کرد.