چهارمین غول خودروسازی جهان به صحنه آمد سرانجام پس از کشوقوسهای فراوان بر سر سهم طرفین، کمپانی پژو برای ادغام با شرکت «فیات کرایسلر» رأی مثبت داد تا چهارمین غول صنعت خودرو جهان پا به عرصه رقابت بگذارد. شورای اداری گروه خودروسازی پژو سیتروئن (پیاساِی – PSA) سرانجام بعد از چند ماه مذاکره، برای ادغام […]
چهارمین غول خودروسازی جهان به صحنه آمد
سرانجام پس از کشوقوسهای فراوان بر سر سهم طرفین، کمپانی پژو برای ادغام با شرکت «فیات کرایسلر» رأی مثبت داد تا چهارمین غول صنعت خودرو جهان پا به عرصه رقابت بگذارد.
شورای اداری گروه خودروسازی پژو سیتروئن (پیاساِی – PSA) سرانجام بعد از چند ماه مذاکره، برای ادغام با فیات کرایسلر با سهم هر کدام ۵۰ درصد موافقت کرد.
به گزارش دویچهوله، این توافق پیش از این در هفتم نوامبر(۱۶ آبانماه) بین طرفین انجام شده بود اما تعیین سهم هر کدام در این ادغام به نظر شورای گروه خودروسازی پژو مربوط بود تا اینکه نمایندگان مجموعه پژو موافقت خود را با این معامله ۵۰ میلیارد دلاری اعلام کردند.
گروه خودروسازی پژو (پیاسای) و فیات کرایسلر پیشتر در بیانیهای اعلام کردند: مذاکرات ما راهی برای ایجاد یک گروه جدید در مقیاس جهانی به وجود آورده است که ۵۰ درصد از مالکیت آن با سهامداران گروه پیاسای و ۵۰ درصد دیگر مالکیت هم با سهامداران گروه فیات کرایسلر خواهد بود.
گروه خودروسازی پیاساِی – PSA برندهایی همچون پژو، اُپل و سیتروئن تولید میکند.
پس از آغاز به کار شرکت جدید، ۴۰۰ هزار نفر در آن کار خواهند کرد که سالیانه هشت میلیون و ۷۰۰ هزار خوردرو به ارزشی معادل ۱۷۰ میلیارد یورو و با سود ۱۱ میلیارد یورویی روانه بازار میکنند.
این شرکت جدید خودروسازی پس از فولکس واگن، تویوتا و رنو- نیسان، چهارمین غول خودروسازی جهان خواهد شد.
فیات کرایسلر، شرکت هلدینگ خودروسازی ایتالیایی و چند ملیتی است که پس از خریداری صددرصد از سهام گروه کرایسلر توسط شرکت فیات در ۲۷ ژانویه ۲۰۱۴ در آمستردام هلند تأسیس شد. بخشی از سهام این شرکت در بازارهای بورس نیویورک و ایتالیا مبادله میشود.
شرکت خودروسازی پژو-سیتروئن نیز از نخستین کمپانیهای خودروسازی دنیاست که بهعنوان بزرگترین شرکت خودروسازی فرانسه و دومین خودروساز بزرگ اروپا بهشمار میآید.
پیش از این ادغام، چند ماه پیش نیز اعلام شده بود که خودروسازی رنو در حال مذاکره با گروه خودروسازی فیات کرایسلر برای ادغام است.
خردادماه امسال روزنامه فایننشال تایمز نوشت: این دو رقیب قدرتمند به دنبال مذاکرات پیشرفته برای ادغام بودند تا راه گروه خودروسازی نیسان و میتسوبیشی برای ادغام را پیش ببرند.
این رسانه همان زمان تأکید کرده بود که مطمئن نیست این ادغام به سرانجام برسد، بویژه آنکه گزینههای مختلفی برای این کار در دست مطالعه دو طرف قرار دارد.
اوضاع شرکت شرکت پژو-سیتروئن نیز در سالیان اخیر بهویژه بعد از تحریمهای آمریکا علیه ایران و خروج این شرکت، به نحوی پیش رفت که سبب افزایش مشکلات آن از جمله کاهش سود شد.
این شرکت پیش از این در سال ۲۰۱۶(مهرماه ۱۳۹۵) در نتیجه بحران سریالی در شرکتهای خودروسازی فرانسه، اعلام کرد که در سال ۲۰۱۷ بیش از دو هزار نفر از کارکنان خود را اخراج میکند.
در سالیان گذشته بازار خودروی اروپا در نتیجه اثر بحران مالی جهانی افت چشمگیری را تجربه کرد و پس از آن، بحران بدهی منطقه یورو نیزاین بازار را بیش از پیش تحت تأثیر قرارداد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.