نظام پرداخت دچار انحراف شده است نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه و جویبار در مجلس ضمن انتقاد از عملکرد سازمان مدیریت و برنامهریزی، گفت: نظام پرداخت کشور دچار انحراف شده است و تفاوت فاحش حقوقها در کشور سر و صدا ایجاد کرده است. به گزارش خانه ملت، سیدعلیادیانیراد در نشست علنی دیروز مجلس شورای اسلامی گفت: […]
نظام پرداخت دچار انحراف شده است
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه و جویبار در مجلس ضمن انتقاد از عملکرد سازمان مدیریت و برنامهریزی، گفت: نظام پرداخت کشور دچار انحراف شده است و تفاوت فاحش حقوقها در کشور سر و صدا ایجاد کرده است.
به گزارش خانه ملت، سیدعلیادیانیراد در نشست علنی دیروز مجلس شورای اسلامی گفت: درمورد گزارش ارایه شده توسط آقای نوبخت، ۱۰ نکته قابل بیان است؛ تحقق نسبی عدالت اجتماعی در حوزه بودجه و نیروی انسانی بر عهده سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور است.
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه و جویبار در مجلس شورای اسلامی گفت: شاهد انحراف در نظام پرداخت هستیم. این موضوع ربطی به شخص آقای نوبخت ندارد؛ اما مسأله محسوس است. تفاوت در نظام پرداخت در کشور سر و صدا ایجاد کرده است.
وی در ادامه گفت: تفاوت فاحش نظام پرداخت در آموزش و پرورش، درمورد پرستاران، درمورد کارگران با مدیرانی که خود را تافته جدابافته میدانند؛ یک انحراف بزرگ است. انحراف ایجاد شده ریشه در عدم نظارت قاطع سازمان مدیریت و برنامهریزی دارد.
ادیانیراد گفت: شکاف بین عملکرد و مصوبات بودجه نکته دومی است که باید بیان کنم. در بودجه صددرصد پیشبینی میشود اما در عملکرد صفر درصد عملیاتی میشود. این تفاوت و شکاف عمیق دقیقاً موجب تورم، گسست اعتماد عمومی و نشانه عدم واقعنگری در تدوین بودجهها است.
وی درمورد نکته سوم خود گفت: شکاف طبقاتی در کشور ایجاد شده است. این واقعیت ناخوشایند قابل کتمان نیست. دامنه فقر فقرا در حال افزایش است در حالی که میزان ثروت ثروتمندان در حال افزایش است. مسأله پیشآمده، نشانه فقر علمی و سوءبرنامهریزی است.
عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: عدم اجرای تکالیف قانونی لازم به ویژه در مورد تدوین وظایف وزارتخانهها موضوعی است که در قوانین لحاظ نشده است. وزارت صنعت، معدن، تجارت فاقد قانون برای وظایف و اختیارات است. وزارت ورزش و جوانان، وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی در قوانین دارای تکالیفی است اما هنوز لایحه مورد نیاز تقدیم مجلس نشده است. اطاله زمان و فاصله زمانی غیرمنطقی بین تصویب قوانین و تدوین آییننامههای اجرایی مربوط به دستگاهها که موجب بیخاصیت شدن قوانین است. اداره سلیقهای برخی دستگاهها موضوعی است که برای کشور ایجاد دغدغه میکند.
وی تصریح کرد: عدم پایش قوانین و احکام مندرج در برنامه یکی از ایرادات سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور است. آیا آسیبشناسی لازم صورت گرفته است یا خیر. که این موضوع یکی از نشانههای عدم انطباق آمار و برنامههای ارایه شده است. عدم تخصیص ماده ۱۸۰ قانون در سال ۹۴ نمونه عملکرد نادرست است.
ادیانیراد گفت: اگر سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری وجود نداشت آیا در شاکله برنامه ششم توسعه چیزی به جز این نوشته میشد. جایگاه مبانی اقتصاد مقاومتی مشخص نیست.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.