ثبت سومین رکورد بالای حجم عرضه پلیمرها در بورس کالا حجم دادوستد پلیمرها در بورس کالا هفته گذشته رشد محسوسی داشت و افزایش ۱۷٫۵ درصدی این حجم به نسبت مدت مشابه در هفته گذشته به ثبت رسید. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از شرکت پتروشیمی، معاملات محصولات پتروشیمی بورس کالا هفته گذشته در شرایط متعادلی […]
ثبت سومین رکورد بالای حجم عرضه پلیمرها در بورس کالا
حجم دادوستد پلیمرها در بورس کالا هفته گذشته رشد محسوسی داشت و افزایش ۱۷٫۵ درصدی این حجم به نسبت مدت مشابه در هفته گذشته به ثبت رسید.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از شرکت پتروشیمی، معاملات محصولات پتروشیمی بورس کالا هفته گذشته در شرایط متعادلی قرار داشت و میتوان گفت که این بازار رونق را تجربه کرده است و مهمترین خبر در هفته گذشته افزایش حجم معاملات پلیمرها در بورس کالا بود.
حجم دادوستد پلیمرها در بورس کالا رشد محسوسی داشت و شاهد افزایش نزدیک به ۱۷٫۵ درصدی این حجم به نسبت مدت مشابه در هفته گذشته بودیم که یک رشد خوب به شمار میرود. افزایش حجم معاملات در هفته قبل بزرگترین رشد هفتگی دادوستد پلیمرها در پنج هفته اخیر بود. افزایش عرضهها و رشد تقاضا برای خرید را میتوان مهمترین دلیل برای افزایش حجم دادوستد پلیمرها به شمار آورد. همین نکته یعنی رشد تقاضا نشان میدهد که برخی نگرانیهای اخیر مستهلک شده و میتوان باز هم به تعادل در بازار خوشبین بود. در هفته قبل حجم عرضههای مرسوم به نسبت هفته قبل از آن بیش از هشت درصد رشد کرد و به بالای ۹۱ هزار و ۵۰۰ تن رسید.
این رقم به معنی ثبت سومین رکورد بالای حجم عرضهها در سالجاری است و اگر تداوم رشد عرضهها را در بورس کالا شاهد باشیم، اوضاع احتمالاً باز هم بهتر خواهد شد. حجم تقاضای خرید پلیمرها نیز در هفته گذشته با رشدی بیش از ۲۲ درصد به نزدیکی ۱۲۴ هزار تن رسید که از حجم معاملات در بورس کالای ایران حمایت کرد. در هفته گذشته همچنین نزدیک به ۸۵ درصد عرضهها مورد دادوستد قرار گرفت آنهم در شرایطی که متوسط درصد دادوستد عرضهها در ششماهه نخست سالجاری کمتز از ۶۸ درصد بود.
براساس این گزارش ، بازار شیمیاییهای بورس کالا شاهد افت کمتر از پنج درصدی حجم معاملات به نسبت هفته قبل بود اگرچه هنوز هم حجم کل معاملات در این گروه کالایی در سطوح جذابی قرار دارد. حجم دادوستد ترکیبات شیمیایی در هفته قبل رقمینزدیک به ۳۵ هزار تن بود که بالاتر از متوسط نیمه نخست سالجاری و رقمینزدیک به ۲۲ هزار و ۵۰۰ تن محسوب میشود. همین موارد نشان میدهد و با وجود افت حجم معاملات هفتگی، ولی این بازار هنوز در فاز رونق قرار دارد. همچنین هفته گذشته شاهد کاهش ۸٫۶ درصدی عرضهها و افت ۶٫۳ درصدی تقاضا بودیم که میتوان دلیل افت حجم معاملات را در همین دو سیگنال مورد بررسی قرار داد.
در هفته گذشته بیش از ۷۱ درصد از عرضه شیمیاییها مورد معامله قرار گرفت که رقم مطلوبی به شمار میرود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.