انتظار برای بازگشت ۲۸ هزار موبایل قاچاق به شبکه ارتباطات کشور

انتظار برای بازگشت ۲۸ هزار موبایل قاچاق به شبکه ارتباطات کشور رئیس کمیته تخصصی تلفن همراه کشور گفت: تلفن‌های همراهی که مدتی پیش به خاطر رجیستری قطع شده بود به تدریج و براساس اولویت وصل خواهند شد. محمد مهدی غفوریان در گفت‌وگو با ایسنا گفت: در حال‌حاضر بازار تلفن همراه به یک ثبات رسیده است […]

انتظار برای بازگشت ۲۸ هزار موبایل قاچاق به شبکه ارتباطات کشور

رئیس کمیته تخصصی تلفن همراه کشور گفت: تلفن‌های همراهی که مدتی پیش به خاطر رجیستری قطع شده بود به تدریج و براساس اولویت وصل خواهند شد.

محمد مهدی غفوریان در گفت‌وگو با ایسنا گفت: در حال‌حاضر بازار تلفن همراه به یک ثبات رسیده است و وضعیت نسبت به قبل بهتر شده است، البته رکودی نیز در بازار وجود دارد که فقط متعلق به بازار گوشی نیست بلکه در تمامی صنوف وجود دارد.

 رئیس اتحادیه تجهیزات مخابراتی البرز درخصوص بحث رجیستری و گوشی‌هایی که مهرماه در راستای این طرح قطع شده بود، گفت: مدتی قبل ۲۸ هزار تلفن همراه مسافری قطع شد که با قول وزیر صمت و جلسات متعدد با مسؤولان کشوری، مساعدت و پیگیری مسؤولان سامانه همتا و کمیته تلفن همراه کشور وصل خواهند شد.

رئیس کمیته تخصصی تلفن همراه کشور ادامه داد: البته در میان این ۲۸ هزار دستگاه، گوشی مشکل دار نیز وجود داشت به همین دلیل و وجود قاچاقچیان در این زمینه، این ۲۸ هزار موبایل با اولویت و به تدریج وصل خواهد شد.

غفوریان در ادامه درخصوص حجم مالی این تلفن‌های همراه گفت: قسمت اقتصادی و مالی این دستگاه‌ها بسیار حجیم است، اگر هر دستگاه را میانگین پنج میلیون تومان تصور کنیم متوجه عدد آن می‌شویم.

آمار وجود تلفن همراه در کل کشور

تعداد خطوط فعال تلفن همراه تا پایان سه ماهه دوم سال‌جاری، بیش از ۱۱۶ میلیون است که ضریب نفوذ را به ۱۳۹٫۷۱ درصد می‌رساند.

۱۹ مردادماه سال ۱۳۷۳ بود که عرضه سیم‌کارت تلفن همراه در ایران رسماً آغاز شد و امسال، ۲۵ سال از واگذاری و آغاز به کار اولین سیم‌کارت‌ها می‌گذرد.

مطابق آمار منتشرشده توسط سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درباره‌ی وضعیت توسعه تلفن همراه در سه ماهه‌ دوم سال ۹۸، خطوط واگذارشده دائمی ۲۳ میلیون و ۸۱۶ هزار و ۱۰۴ عدد و خطوط واگذارشده اعتباری ۱۵۷ میلیون و ۵۷۴ هزار و ۱۵۴ عدد است که مجموع خطوط واگذارشده دائمی و اعتباری را به ۱۸۱ میلیون و ۳۹۰ هزار و ۲۵۸ عدد و ضریب نفوذ را به ۱۳۹٫۷۱ درصد می‌رساند.

از میان خطوط واگذارشده، ۲۱ میلیون و ۲۱۶ هزار و ۴۷۷ خط دائمی فعال و ۹۴ میلیون و ۸۴۸ هزار و ۹۴۹ خط اعتباری فعال وجود دارد که مجموع خطوط دائمی و اعتباری فعال را به ۱۱۶ میلیون و ۶۵ هزار و ۴۲۶ عدد می‌رساند.

از طرفی بیشتر بودن ضریب نفوذ سیم‌کارت از صددرصد، نشان می‌دهد که تعداد سیم‌کارت‌های موجود، از جمعیت ایران بیشتر است که این موضوع اگرچه می‌تواند حاکی از چند سیم‌کارته بودن افراد باشد، اما نشان می‌دهد به احتمال زیاد کمتر کسی در ایران حضور دارد که حتی یک سیم‌کارت هم نداشته باشد.