رستمیان مطرح کرد:گام مثبت وزارت بهداشت در اجرای پزشک خانواده در شهرهای ۱۰۰ هزار نفری

  نایب رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بر ضرورت اجرایی شدن پزشک خانواده در شهرهای ۱۰۰ هزار نفری تا پایان سال ۹۵ تأکید کرد. به گزارش خانه ملت، عبدالرحمان رستمیان درباره تلاش وزارت بهداشت برای اجرایی کردن پزشک خانواده در شهرهای با جمعیت ۵۰ تا ۱۰۰ هزار نفر، افزود: این وزارتخانه باید در اجرایی […]

 

نایب رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بر ضرورت اجرایی شدن پزشک خانواده در شهرهای ۱۰۰ هزار نفری تا پایان سال ۹۵ تأکید کرد.

به گزارش خانه ملت، عبدالرحمان رستمیان درباره تلاش وزارت بهداشت برای اجرایی کردن پزشک خانواده در شهرهای با جمعیت ۵۰ تا ۱۰۰ هزار نفر، افزود: این وزارتخانه باید در اجرایی شدن طرح پزشک خانواده در این مناطق گام به گام پیش رود به گونه‌ای که این طرح را تا پایان سال جاری در روستاهای زیر ۵۰ هزار نفر و در سال آتی نیز در شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر اجرایی کند.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: پزشک خانواده طرحی مهم و سنگین است و زمانی که قرار است دولت این طرح را حمایت کند، باید اعتبارات دولتی نیز به نظام ارجاع تزریق شود لذا باید به گونه‌ای در این مسیر حرکت کرد که اعتبارات هدر نرود.

این نماینده مردم در مجلس نهم، با بیان این‌که باید حمایت‌های مالی به گونه‌ای صورت گیرد که مردم به سیستم ارجاع سوق پیدا کنند، تصریح کرد: باید برنامه‌ریزی‌‌ها به گونه‌ای صورت گیرد که استفاده از سیستم ارجاع منجر به کاهش هزینه‌ها در حوزه سلامت شده و خدمات بهتری نیز ارایه شود.

وی درباره گزارش نتایج اجرای پایلوت طرح پزشک خانواده در استان‌های فارس و مازندران به کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، یادآور شد: با توجه به گزارش‌های ارایه شده به نظر می‌رسد نتایج اجرای این طرح در دو استان مذکور نسبت به سال گذشته موفقیت‌آمیزتر بوده که امید است عملکرد بهتری را شاهد باشیم تا بتوان طرح پزشک خانواده را به صورت گسترده در کشور اجرایی کرد.

رستمیان تأکید کرد: با توجه به ارایه گزارش مسؤولان وزارت بهداشت به نمایندگان از اجرای پایلوت پزشک خانواده در این دو استان، میزان رضایتمندی مردم به شکل قابل توجهی افزایش یافته این درحالی است که طی سال‌ گذشته بیماران رضایت چندانی از اجرای نظام ارجاع نداشتند اما با تلاش‌های مسؤولان این حوزه استقبال نسبتاً خوبی از پزشک خانواده شده است که این رضایتمندی زمینه اجرای نظام ارجاع را در سطح کشور فراهم خواهد کرد.

وی افزود: وزارت بهداشت نباید استان‌های دیگر را درگیر اجرای پایلوت طرح پزشک خانواده کند و اگر چنین اقدامی صورت گیرد مجلس به شدت با آن مخالفت کرده و اجازه چنین کاری را به این وزارتخانه نخواهد داد.

 

نایب رییس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، درباره عدم تربیت پزشک خانواده، گفت: باید به این پزشکان آموزش در حین کار ارایه شود و راهنمای بالینی را در اختیار آن‌ها قرارداد تا گام به گام این طرح اجرایی شود.