افزایش سرمایه صندوق بیمه فعالیت‌های معدنی با موافقت ایمیدرو

افزایش سرمایه صندوق بیمه فعالیت‌های معدنی با موافقت ایمیدرو مدیرعامل صندوق بیمه فعالیت‌های معدنی خبر از موافقت سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع‌معدنی ایران جهت افزایش سرمایه صندوق بیمه فعالیت‌های معدنی از ۱۴۳ میلیارد تومان به ۳۵۰ میلیارد تومان تا پایان سال‌جاری و برای سال ۹۹ به ۵۰۰ میلیارد تومان داد. به گزارش مناقصه‌مزایده، […]

افزایش سرمایه صندوق بیمه فعالیت‌های معدنی با موافقت ایمیدرو

مدیرعامل صندوق بیمه فعالیت‌های معدنی خبر از موافقت سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع‌معدنی ایران جهت افزایش سرمایه صندوق بیمه فعالیت‌های معدنی از ۱۴۳ میلیارد تومان به ۳۵۰ میلیارد تومان تا پایان سال‌جاری و برای سال ۹۹ به ۵۰۰ میلیارد تومان داد.

به گزارش مناقصه‌مزایده، فرید دهقانی در یک نشست خبری افزود: افزایش سرمایه صندوق به‌صورت نقدی و از محل آورده سهامدار عمده (ایمیدرو) تأمین خواهد شد. وی در مورد نقش صندوق بیمه فعالیت‌های معدنی در احیاء و نوسازی معادن کوچک‌مقیاس تصریح کرد: در سال «رونق تولید» و در راستای برنامه احیاء و راه‌اندازی معادن کوچک و متوسط، تفاهم‌نامه‌ای بین صندوق بیمه فعالیت‌های معدنی و بانک صنعت و معدن به امضاء رسیده است. این تفاهم‌نامه به منظور اعطای تسهیلات به متقاضیان برای تأمین ماشین‌آلات، تجهیزات و سایر طرح‌های مرتبط با عملیات معدنی منعقد شد.

مدیرعامل صندوق بیمه فعالیت‌های معدنی با اشاره به پوشش ریسک اکتشاف توسط صندوق بیمه سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی اظهار کرد: صندوق با حمایت و پوشش ریسک اکتشاف معادن، گامی‌بلند در جهت تشویق سرمایه‌گذاری سرمایه‌گذاران در این بخش برداشته که هر روز درحال توسعه و گسترش هرچه بیشتر آن است.

 وی همچنین درباره حمایت صندوق از استارت‌آپ‌ها گفت:بسیار علاقه‌مند هستیم به‌عنوان بخشی از حاکمیت از استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان در حل مشکلات شرکت‌های معدنی حمایت کنیم.

 دهقانی با بیان اینکه هر نوآوری دارای ریسک بالایی است، خاطرنشان کرد: شاید شرکت‌هایی که دارای حاشیه سود بالایی باشند به راحتی بتوانند از نوآوری استفاده کنند و نگران ریسک آن نباشند؛ اما بسیاری از بخش‌های خصوصی در بخش معدن و صنایع‌معدنی این توان بالا را برای چنین موضوعی دارند.

وی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد با شرکت‌های استارت‌‌آپی گفت: در جلسات متعددی که با این شرکت‌ها داشته‌ایم، سعی بر آن بوده که ریسک را از سمت سرمایه‌گذار به سمت خود هدایت کنیم.

مدیرعامل صندوق بیمه سرمایه‌گذاری فعالیت‌های معدنی افزود: با معاونت فناوری علمی ‌ریاست‌جمهوری وارد مذاکره شدیم و به همین منظور پیش‌نویس تفاهم‌نامه‌ای با صندوق نوآوری و شکوفایی تدوین شده که در مرحله نهایی شدن است.

به گفته وی، در یک طرف قضیه متقاضیان هستند که شامل شرکت‌های معدنی و صنایع‌معدنی و به‌صورت خصوصی هستند، در بخش دیگر نیز یکسری استارت‌آپ‌ها و ایده‌پردازها قرار دارند که این شرکت‌ها احتمالاً با مشکلات مالی مربوطه مواجه هستند.

 دهقانی افزود: صندوق در این میان به‌عنوان یک رگولاتور بیمه‌گر، منابعی را که برای ایده‌پردازی استارت‌آپ‌ها لازم است با کمک معاونت علمی‌تخصیص می‌دهد و اگر ایده آنها به نتیجه نرسید بخش عظیمی ‌از منابع مالی که بیمه کرده‌ایم به متقاضی برخواهد گشت.

وی تصریح کرد: صندوق بیمه برای معدن‌داران بزرگ خصوصی که دارای منابع مالی خود هستند به‌عنوان بیمه‌گر وارد خواهد شد، اما برای واحدهای کوچک به این صورت عمل نمی‌کنیم و خود به‌عنوان حامی ‌مالی آنها وارد عمل می‌شویم و در کنار آنها خواهیم بود.