توقف فعالیت واحدهای کراکر صنایع پتروشیمی ‌قاره کهن

توقف فعالیت واحدهای کراکر صنایع پتروشیمی ‌قاره کهن  فعالان صنعت پتروشیمی‌در سراسر قاره آسیا به دلیل هزینه بالای مواد اولیه، مجبور به کاهش فعالیت واحدهای کراکر یا طولانی کردن دوره توقف تولید در این واحدها هستند. به گزارش نیپنا به نقل از رویترز، تولیدکنندگان پتروشیمی ‌در آسیا که توانایی کاستن از هزینه‌های بالای مواد اولیه […]

توقف فعالیت واحدهای کراکر صنایع پتروشیمی ‌قاره کهن

 فعالان صنعت پتروشیمی‌در سراسر قاره آسیا به دلیل هزینه بالای مواد اولیه، مجبور به کاهش فعالیت واحدهای کراکر یا طولانی کردن دوره توقف تولید در این واحدها هستند.

به گزارش نیپنا به نقل از رویترز، تولیدکنندگان پتروشیمی ‌در آسیا که توانایی کاستن از هزینه‌های بالای مواد اولیه را ندارند، برای گذر از این شرایط به دنبال کاهش یا تمدید دوره توقف واحدهای کراکر هستند.

این شرایط مبهم در کره‌جنوبی، بزرگ‌ترین واردکننده نفتا در آسیا قابل مشهود است، افزون بر این جنوب شرق آسیا به عنوان مبنای قیمتی نفتای مشتق از نفت‌خام به‌تازگی در پی حمله‌ها به تأسیسات سعودی آرامکو و دوره طولانی‌ مدت عملیات نگهداری پالایشگاه‌ها، رکوردهای جدیدی ثبت کردند یا نزدیک به رکوردهای پیشین بودند.

یک خریدار نفتا اعلام کرد که بازار هم‌اکنون پرنوسان است، و این اوضاع برای بازارهای پتروشیمی‌نامناسب است زیرا تقاضا برای محصولات شرایط مطلوبی ندارد و هزینه‌ها خوراک بالا هستند.

قیمت‌های نفت باید به‌طور معمول ۲۵۰ تا ۳۰۰ دلار به ازای هر تن و پایین تر از قیمت‌های اتیلن باشد.به گفته این خریدار، در شرایط کنونی، اختلاف قیمت حتی به حدود ۱۰۰ دلار به ازای هر تن رسیده است.

شرکت پتروشیمی ‌ال‌جی ‌در کره‌جنوبی اعلام کرد که میانگین مجموع تولید واحد کراکر خود را در این ماه ۹۵ درصد نسبت به ظرفیت کامل کاهش می‌دهد.

شرکت پتروشیمی ‌ال‌جی‌ دو واحد کراکر دارد که مجموع ظرفیت تولید سالانه هر دو آنها حدود دو میلیون ۴۰۰ هزار تن است.

براساس این گزارش، تولید واحدهای کراکر در دیگر شرکت‌های پتروشیمی‌کره‌جنوبی، مالزی، فیلیپین و سنگاپور نیز شرایط مشابه این وضع دارند.