معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزیر کشور اعلام کرد تعیینتکلیف۵۱۰۰ خودرو مانده در بنادر کشور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزیر کشور گفت: هماکنون پنج هزار و ۱۰۰ دستگاه خودرو رسوب شده در بنادر کشور وجود دارد که بهزودی با دستور رئیسجمهوری تعیینتکلیف میشود. به گزارش مناقصهمزایده، بابک دینپرست در بازدید […]
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزیر کشور اعلام کرد
تعیینتکلیف۵۱۰۰ خودرو مانده در بنادر کشور
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزیر کشور گفت: هماکنون پنج هزار و ۱۰۰ دستگاه خودرو رسوب شده در بنادر کشور وجود دارد که بهزودی با دستور رئیسجمهوری تعیینتکلیف میشود.
به گزارش مناقصهمزایده، بابک دینپرست در بازدید از بندر بوشهر در جمع خبرنگاران افزود: بر همین اساس دو ماه پیش نامهای برای رئیسجمهوری فرستاده شد و وی دستور داد که وزیر امور اقتصادی و دارایی بررسی کند که در ادامه این پیگیریها دو هفته پیش در آخرین گزارشی که از گمرک گرفتیم، متوجه شدیم آنان نیز با تعیینتکلیف این خودروها با وزارت کشور هم نظر است.
وی بیان کرد: علت توقف ترخیص این خودروها، برخی موضعگیریها و اصرارهای دستگاهها برای اجرای قوانین داخلی آنهاست.
دینپرست ادامه داد: اینکه دستگاهی بگوید ورود یا ترخیص خودرویی ممنوع یا مغایر قانون است، قابل احترام است ولی خودروها نباید بر اثر این موضعگیریها سالها بلاتکلیف در بنادر باقی بمانند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزیر کشور اظهار کرد: در پاسخ به گزارش گمرک نامهای با امضای وزیر کشور به رئیسجمهوری ارائه شد تا علاوه بر احترام به نظر همه دستگاهها تیمی با ریاست معاون اقتصادی رئیسجمهوری و حضور نمایندگان وزارت صنعت،معدنوتجارت، معاون حقوقی رئیسجمهوری، نمایندگان دستگاه قضایی، گمرک و نیروی انتظامی تشکیل و تکلیف خودروهای رسوب شده در بنادر برای جلوگیری از فرسودگی مشخص شود.
دینپرست تأکید کرد: چنانچه قرار است این خودروها به کشور مبدأ بازگردانده شود برگشت بخورد و اگر قرار است وارد کشور شود، ترخیص شود.
وی افزود: اگر دخالت وزارت کشور نبود ممکن بود این موضوع همچنان در جریان باقی بماند اما امیدواریم در روزهای آینده رئیسجمهوری درباره تشکیل این تیم دستور دهد و موضوع رسوب خودروها در بنادر به سامان برسد.
دینپرست در بخش دیگری اظهار داشت: اتفاق مهم درحوزه پدافند غیرعامل و بنادر کشور رخ داده و تصمیم گرفته شد کالاهای اساسی منحصر به بندر امامخمینی(ره) نباشد.
وی ادامه داد: پیش از این ۸۰ درصد کالاهای اساسی و ۹۰ درصد نهادههای دامیدر بندر امامخمینی(ره) تخلیه و بارگیری میشد و در گزارشی که به رئیسجمهوری دادیم درخواست کردیم که این انحصار شکسته و ورود کالاهای اساسی از سایر بنادر نیز صورت گیرد.
معاون وزیر کشور بیان کرد: با دستور رئیسجمهوری این مهم محقق شدهاست و برای این که از ظرفیت بندر بوشهر نیز برای این منظور استفاده شود باید عمق محل پهلوگیری کشتیها به ۱۳ تا ۱۴ متر افزایش یابد که لازمه تحقق این مهم لایروبی کانال دسترسی بندربوشهر است.
دینپرست افزود: اکنون لایروبی کانال بندر بوشهر در دست اجراست و تا شش ماه دیگر عمق این کانال به ۱۱ متر افزایش مییابد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.