تعطیلی ستاد مبارزه با قاچاق کالا،برای جلوگیری از تضییع حقوق بیت‌المال

نماینده مردم همدان خواستار شد؛  تعطیلی ستاد مبارزه با قاچاق کالا،برای جلوگیری از تضییع حقوق بیت‌المال یک نماینده مجلس شورای اسلامی قاچاق کالا را از موانع اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و با انتقاد از عملکرد ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، گفت: این ستاد باید تعطیل شود تا بیت‌المال بیش از این تضییع نشود. […]

نماینده مردم همدان خواستار شد؛ 

تعطیلی ستاد مبارزه با قاچاق کالا،برای جلوگیری از تضییع حقوق بیت‌المال

یک نماینده مجلس شورای اسلامی قاچاق کالا را از موانع اقتصاد مقاومتی عنوان کرد و با انتقاد از عملکرد ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، گفت: این ستاد باید تعطیل شود تا بیت‌المال بیش از این تضییع نشود.

به گزارش ایسنا، امیرخجسته در همایش مدیران جهادی اقتصاد مقاومتی که دیروز در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، اظهار کرد: چندین سال است مقام معظم رهبری در مورد اقتصاد مقاومتی مسایلی را مطرح می‌کنند اما این موضوع چقدر در عمل اجرایی شده است.

وی افزود: اقتصاد مقاومتی در واقع اقتصادی درون‌زا برای به‌کارگیری منابع، ظرفیت و توانمندی‌های داخلی است و باید برون‌گرا باشد یعنی تعامل هوشمندانه و شرافتمندانه با دنیا داشته باشد.

نماینده مردم همدان در مجلس با بیان این‌که مدیریت جهادی در جنگ اثبات شده است، افزود: در آن زمان دنیا در قالب صدام به جمهوری اسلامی ایران حمله کرد؛ آن‌‌‌ها تمام امکانات و سلاح‌های پیشرفته را داشتند و ما با دست خالی و البته مدیریت جهادی موفق شدیم. بنابراین، مدیریت جهادی را می‌توانیم مدیریت خستگی‌ناپذیر توصیف کرد.

خجسته با تأکید بر این‌که ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی باید همانند ستاد فرماندهی در زمان جنگ عمل کند، تصریح کرد: قاچاق کالا یکی از موانع اقتصاد مقاومتی است و من معتقدم ستاد مبارزه با قاچاق کالا باید تعطیل شود و بیش از این بیت‌المال را تضییع نکنند. چرا که روزانه ۳ هزار و ۳۰۰ کانتینر کالای مجوزدار از گمرکات وارد کشور می‌شود و همین‌هاست که تولید را فلج کرده است. طبعاً‌ مجلس و دستگاه‌های نظارتی باید پاسخگوی این موضوع باشند. این بی‌خیالی آسیب اقتصاد مقاومتی است که منجر به بروز مفاسد اقتصادی می‌شود.

این عضو کمیسیون شورا‌‌‌ها با بیان این‌که با وجود مفاسد اقتصادی در کشور اقتصاد مقاومتی عملی و اجرایی نمی‌شود، ادامه داد: اخیراً در یکی از بانک‌ها ۵۰ هزار میلیارد تومان بلاتکلیف است. ما در مجلس به فکر تشکیل فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی هستیم و معتقدیم مجلس باید حق نظارتی خود را ادا کند. وقتی ما می‌توانیم تکفیری‌ها را از خارج از کشور رصد کنیم و آن‌‌‌ها را در داخل کنترل کنیم با چنین قدرت اطلاعاتی مگر نمی‌توانیم شبکه‌های خونخوار مفاسد اقتصادی را شناسایی کنیم؟

خجسته وجود مفاسد اقتصادی را مغایر تفکر جهادی دانست و یادآور شد: ما باید دست مفسدان اقتصادی را قطع کنیم تا مدیریت جهادی خود را نشان دهد. در همین انتخابات گذشته شبکه مفاسد اقتصادی درصدد تخریب برخی چهره‌ها بودند و ما انتظار داریم دستگاه‌های نظارتی در این زمینه سکوت نکنند.

 

وی در پایان با تأکید بر لزوم ارایه برنامه‌های ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی، تصریح کرد: استکبار جهانی، آمریکا و صهیونیست‌‌‌‌ها می‌خواهند از راه اقتصادی به ما آسیب وارد کنند و ما را محاصره کرده‌اند. بنابراین، ما باید اقتصادی مقاومتی را عملی کنیم چرا که در غیراین‌صورت آسیب‌پذیر خواهیم بود.