ارائه تسهیلات برای متقاضیان سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری آبی

ارائه تسهیلات برای متقاضیان سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری آبی  معاون سرمایه‌گذاری، حقوقی و امور مجلس وزیر میراث فرهنگی و گردشگری گفت: تسهیلات برای متقاضیان سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری آبی ارائه می‌شود. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، «ساسان تاجگردون» در سومین نشست هم‌اندیشی فعالیت‌های گردشگری و تفریحی در […]

ارائه تسهیلات برای متقاضیان سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری آبی

 معاون سرمایه‌گذاری، حقوقی و امور مجلس وزیر میراث فرهنگی و گردشگری گفت: تسهیلات برای متقاضیان سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری آبی ارائه می‌شود.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران، «ساسان تاجگردون» در سومین نشست هم‌اندیشی فعالیت‌های گردشگری و تفریحی در شرکت توسعه مدیریت منابع آب و نیروی ایران افزود: بدین منظور حمایت‌های ویژه‌ای از جانب بدنه دولت باید شکل بگیرد تا متقاضیان را ترغیب به سرمایه‌گذاری کند که در همین راستا با تمهیدات ویژه دولت و بر اساس سیاست‌های وزارت میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، تسهیلات بانکی مناسبی به متقاضیان این حوزه اعطاء خواهد شد.

وی ادامه داد: تاکنون اقدام‌های ارزشمندی در زمینه گردشگری منابع آب و تأسیسات آبی انجام گرفته و هنگامی‌که یکی از مهم‌ترین بخش‌های دولت که وظیفه حفظ و نگهداشت منابع آبی را به عهده دارد، این نگاه ویژه و اهتمام را به بحث گردشگری و اقتصاد کشور دارد، افتخارآمیز است.

تاجگردون با اشاره به ابلاغ ریاستجمهوری برای به‌کارگیری ظرفیت‌های منابع آب و تأسیسات آبی برای توسعه فعالیت‌های گردشگری افزود: تفکر اندیشمندانه و زیرساخت‌های ایجاد شده در کنار سدهای کشور، اقتصاد گردشگری در این بخش را به سمتی هدایت خواهد کرد که با کمترین هزینه بیشترین بهره‌وری را ایجاد کند.

وی از پیگیری‌های صورت گرفته برای صدور معافیت‌های گمرکی برای تأمین تجهیزات گردشگری خبرداد.

 مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران هم در این نشست ضمن اعلام آمادگی وزارت نیرو و شرکت‌های زیرمجموعه برای بهره‌گیری از ظرفیت سدها و منابع آبی در زمینه توسعه صنعت گردشگری گفت: تاکنون حدود ۱۹۰ سد ملی در کشور احداث شده که هر کدام شاهکار خاص مهندسی خودش را دارد و با توجه به قرارگیری آن‌ها در اقلیم‌های مختلف جغرافیایی، هم‌اکنون آماده سرمایه‌گذاری در زمینه توسعه گردشگری است.

محمد حاج‌رسولی‌ها افزود: برای تسهیل امور لازم است تا همه اقدام‌های لازم از قبیل صدور موافق اصولی، مجوزهای قانونی و استعلامات در حوزه استانی به نحوی مدیریت شود که فرآیند سرمایه‌گذاری تسهیل و سرمایه‌گذار به راحتی بتواند مجوزها و استعلامات خود را دریافت کند.

وی با اشاره به زیرساخت‌های ایجاد شده در حاشیه سدها افزود: عملیات زیرساختی مناسبی در زمان اجرای پروژه‌های منابع آبی از قبیل پل‌ها، جاده‌های دسترسی، اماکن اقامتی و… ایجاد شده که از این بناها می‌توان به عنوان سهم آورده بخش دولتی به عنوان زیرساخت گردشگری استفاده کرد.

 حاج‌رسولی‌ها با تأکید بر لزوم نگاه نرم‌افزاری به بخش آب کشور افزود: شرکت‌های زیرمجموعه وزارت نیرو آمادگی کامل دارند که از ظرفیت منابع و تأسیسات آبی با رعایت شرایط زیست‌محیطی در زمینه توسعه صنعت گردشگری و اشتغالزایی بهره‌برداری کنند.