بازسازی معادن گامی در راه بازسازی محیط‌زیست است

مدیرعامل ایمیدرو  بازسازی معادن گامی در راه بازسازی محیط‌زیست است مدیرعامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: بازسازی معادن گامی مهم در راه بازسازی محیط زیست محسوب می‌شود. به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از روابط عمومی مجتمع طلای موته، مهدی کرباسیان در بازدید از این مجموعه صنعتی در شمال استان […]

مدیرعامل ایمیدرو

 بازسازی معادن گامی در راه بازسازی محیط‌زیست است

مدیرعامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: بازسازی معادن گامی مهم در راه بازسازی محیط زیست محسوب می‌شود.

به گزارش مناقصه‌مزایده به نقل از روابط عمومی مجتمع طلای موته، مهدی کرباسیان در بازدید از این مجموعه صنعتی در شمال استان اصفهان افزود: آسیب به محیط‌زیست در کنار احداث و بهره‌برداری از معادن اجتناب‌ناپذیر است، اما با انجام طرح‌هایی مانند بازسازی معادن می‌توان در راستای بازسازی محیط‌زیست نیز گام برداشت.

وی اضافه کرد: طرح بازسازی معادن مجتمع طلای موته یکی از بهترین نمونه‌هایی است که با اجرای آن می‌توان گامی مهم در زمینه بهبود محیط‌زیست برداشت.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: مشخص است که شاهد افزایش راندمان در این بنگاه اقتصادی هستیم که این جای خشنودی دارد.

معاون وزیر و مدیرعامل ایمیدرو خاطرنشان کرد: کاهش ساعات تعمیر و همچنین کاهش هزینه تمام شده می‌تواند در رشد و افزایش بهره‌وری سازمان تأثیرگذار باشد.

پیش از این بازدید، مدیرعامل مجتمع طلای موته نیز در آیین افتتاح گلخانه این مرکز گفت: این گلخانه برای شناسایی گونه‌های گیاهی و بازسازی اکوسیستم این مجموعه طراحی و احداث شده است.

علیرضا طالاری افزود: با مطالعه روی گونه‌های گیاهی قابل رشد در منطقه، گیاهان شاخص شناسایی و اقدام به تولید نهال می‌شود تا با کاشت در محیط پیرامون، معدن و سد باطله قدیم این مجتمع نیز بازسازی شود.

وی همچنین با اشاره به طرح توسعه معدن طلای موته گفت: در نحوه استحصال طلا در این مجتمع با توجه به قدمت فن‌آوری آن، اقدامات خوبی برای بومی‌سازی انجام پذیرفته تا جایی که تاکنون بالغ بر ۹۰ درصد از تجهیزات مورد استفاده در این معدن بومی‌سازی شده است.

طالاری همچنین از افزایش تولید با توجه به کاهش عیار خوراک این کارخانه و همچنین کاهش هزینه تولید و افزایش بهره‌وری در آن خبر داد.

مطالعات نشان می‌دهد که حدود ۴هزار سال پیش، معدن طلای موته مورد بهره‌برداری سطحی و محدود قرار گرفته است.

معادن طلای موته شامل چاه‌خاتون، سنجده، دره‌اشکی، تنگه‌زر، چشمه‌گوهر، قرم‌قرم، چاه‌باغ، چاه‌علامه و سه‌کلپ است.

 

معادن طلای موته در رشته کوه‌های شمال غربی میمه در شهرستان شاهین‌شهر و میمه استان اصفهان قرار دارد.