عملیات اجرایی طرح تولید مواد پایه آلومینیم و فولاد در لامرد فارس آغاز شد عملیات اجرایی طرح کارخانه ۵۰۰ هزارتنی تولید کک نفتی کلسینه (CPC) و دیگر فرآوردههای پایه صنایع آلومینیم و فولاد با سرمایهگذاری ۱۲۰ میلیون یورو در منطقه ویژه اقتصادی لامرد آغاز شد. به گزارش مناقصهمزایده به نقل از ایمیدرو، فریدون فداییدولت، مدیرعامل […]
عملیات اجرایی طرح تولید مواد پایه آلومینیم و فولاد در لامرد فارس آغاز شد
عملیات اجرایی طرح کارخانه ۵۰۰ هزارتنی تولید کک نفتی کلسینه (CPC) و دیگر فرآوردههای پایه صنایع آلومینیم و فولاد با سرمایهگذاری ۱۲۰ میلیون یورو در منطقه ویژه اقتصادی لامرد آغاز شد.
به گزارش مناقصهمزایده به نقل از ایمیدرو، فریدون فداییدولت، مدیرعامل این منطقه ویژه در آیین آغاز عملیات اجرایی این طرح که سرمایهگذار و مجری آن بخشخصوصی است گفت: تأمین مواد اولیه فولاد و آلومینیم از اهمیت ویژهای برخوردار است که با تکیه بر توان مهندسی و اجرایی، طرح جامع مطالعاتی احداث کارخانه ۵۰۰ هزارتنی تولید کک نفتی کلسینه (CPC) و دیگر فرآوردههای پایه صنایع آلومینیم و فولاد تهیه شد.
مجری طرح صنایع انرژی بر لامرد و پارسیان افزود: اجرای این طرح با مشارکت بخشخصوصی در شرایطی که دشمنان و نظام سلطه در صدد تحریم صنایع فلزی کشور هستند، حاکی از عزم صنعتگران برای نقشآفرینی فعال در توسعه اقتصادی کشور و بهرهمندی از ظرفیت بیبدیل این منطقه اقتصادی است.
فدایی دولت ادامه داد: هرکدام از ظرفیتها و قابلیتهای منطقه ویژه لامرد به عنوان یک راهبرد جدید میتواند تعریف شود و اهداف ذاتی تشکیل مناطق ویژه یعنی رونق اقتصادی و افزایش ظرفیت تولیدی کشور با تکیه بر توانمندیهای داخلی، افزایش توان صادراتی، محرومیتزدایی و اشتغال پایدار، بهبود وضعیت معیشتی مردم را تحقق سازد که این منطقه در پرتو همکاریها و حمایتهای رئیس هیأت عامل ایمیدرو، استاندار فارس، نماینده مردم لامرد و مهر در مجلس شورایاسلامی، در کانون توجه ملی قرار گرفته است.
مشاور اقتصادی و سرمایهگذاری رئیس هیأت عامل ایمیدرو (سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایعمعدنی ایران)، تلاش مدیریت این کانون صنعتی را معطوف قرار دادن ظرفیتهای نهفته در معادن غنی مبتنی بر رهیافت مطالعات دقیق عنوان کرد و افزود: طرح تولید انرژی کشور در این منطقه ویژه با توجه به شرایط مناسب مورد تأیید وزارت نیرو مورد بازبینی و به عنوان نقشهراه جدید به سرمایهگذاران متقاضی معرفی میشود.
از منظر نگاه این مدیر ارشد صنعتی با توجه به اینکه آلومینیم جنوب به مرحله بهرهبرداری رسیده ودر آینده با تکمیل چرخه تولید این کارخانه، ۱۵۰ هزار تن آلومینیم مذاب برای تولید انواع ورقهای عریض، صنایع آلیاژی، پروفیل آلومینیم، قطعات خودرو و دیگر صنایع مرتبط با این فلز گرانبها در دسترس است، علاوه بر طراحی و تدوین بستههای سرمایهگذاری مرتبط در این حوزه، با رایزنیهای به عمل آمده از ظرفیتهای سندیکای آلومینیم ایران نیز برای تبیین قابلیتهای سرشار این منطقه استفاده میشود.
سرمایهگذار طرح مزبور نیز گفت: براساس پیشبینیها مقرر بود این طرح در نقطه دیگری عملیاتی شود اما با درخواست و حمایتهای مدیرعامل منطقه ویژه لامرد و ارزیابی دقیقی که از مزیتها و مشوقهای این منطقه صورت گرفت، تصمیم شرکاء بر این شد تا این طرح در این منطقه اجرا شود.
سیدجواد حسینی گفت: با احداث این کارخانه که در فاز نخست موجب اشتغالزایی ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم میشود، دغدغههای سرمایهگذاران در تأمین CPC (کک نقتی کلسینه) رفع میشود و این حجم تولیدی میتواند بخش اعظمیاز نیاز کشور را تأمین کند.
این سرمایهگذار با بیان اینکه مواد اولیه فاز نخست این کارخانه در کشور قابل تأمین خواهد بود، اضافه کرد: حدود ۱۲۰ میلیون یورو اعتبار اولیه برای احداث این کارخانه است و این مبلغ بهطور کامل توسط شرکاء تأمین میشود.
منطقه ویژه اقتصادی لامرد از زیرمجموعههای سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایعمعدنی ایران (ایمیدرو) در جنوب استان فارس و در فاصله ۳۷۰ کیلومتری شیراز واقع شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.