عبدالحمید شیخی با بیان اینکه دولت طی دو سال گذشته هیچگونه مدیریتی در اقتصاد کشور نداشته است، گفت: تصمیمات دولت تصادفی و سردرگم بوده و برنامه ششم نیز در قالب ۳۱ ماده کلی و بدون جزییات به مجلس ارئه شده است. به گزارش تراز این اقتصاددان گفت: دولت باید برای شفافسازی و پاسخگویی برای […]
عبدالحمید شیخی با بیان اینکه دولت طی دو سال گذشته هیچگونه مدیریتی در اقتصاد کشور نداشته است، گفت: تصمیمات دولت تصادفی و سردرگم بوده و برنامه ششم نیز در قالب ۳۱ ماده کلی و بدون جزییات به مجلس ارئه شده است.
به گزارش تراز این اقتصاددان گفت: دولت باید برای شفافسازی و پاسخگویی برای سنجش عملکرد خود سیاستهای کلی و راهبردی خود را در قالب برنامه ششم توسعه ارایه دهد.
این کارشناس اقتصادی به دو نظریه درباره برنامه ششم اشاره کرد و گفت: نظریه اول اعتقاد دارد برنامه توسعهای تفصیلی از قابلیت کمتری برای اجرا برخوردار است و آن را مصداق سنگ بزرگ نشانه نزدن است میدانند.
شیخی ادامه داد: در این نظر عدم تعادل در اقتصاد کشور مطرح شده که معتقد است این عدم تعادل مانع از ارایه برنامه جامع و تفصیلی است.
وی با تشریح نظریه دوم و دفاع از آن گفت: در نظریه دوم اعتقاد بر این است که با وجود عدم تعادل در اقتصاد باید متر و معیاری برای ارزیابی عملکرد دولت وجود داشته باشد، بنابراین دولت باید برنامه جامع و تفصیلی خود را به طور شفاف در قالب برنامه ششم ارایه دهد.
شیخی سیاستهای سرمایهگذاری خارجی دولت را مورد نقد قرارداد و اظهار داشت: دولت فکر میکند که با تجاریسازی کشور توسط کشورهای غربی و اتصال تجاری با آنها میتواند بحران را برطرف کند در حالی که تشخیص دولت در سیاستهای اقتصادی اشتباه است.
وی گفت: در سیاستهای اقتصادی نباید ملاک تشخیص دولت باشد بلکه برنامه و اولویتهای برنامه که توسط عقلای مجلس مورد بررسی قرار میگیرد باید مبنا قرار گیرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.