مهار تورم به قیمت رکود واحدهای تولیدی هنر نیست

مهار تورم به قیمت رکود واحدهای تولیدی هنر نیست عضو هیأت رییسه خانه صنعت ‌و معدن ایران گفت: مهار تورم به قیمت رکود ویرانگر واحدهای تولیدی هنر نیست و دولت به پایین آمدن نرخ تورم افتخار می‌کند اما نباید هزینه کاهش نرخ تورم را بخش خصوصی و تولیدکنندگان پرداخت کنند. به گزارش میزان، بیژن‌پناهی‌زاده اظهار […]

مهار تورم به قیمت رکود واحدهای تولیدی هنر نیست

عضو هیأت رییسه خانه صنعت ‌و معدن ایران گفت: مهار تورم به قیمت رکود ویرانگر واحدهای تولیدی هنر نیست و دولت به پایین آمدن نرخ تورم افتخار می‌کند اما نباید هزینه کاهش نرخ تورم را بخش خصوصی و تولیدکنندگان پرداخت کنند.

به گزارش میزان، بیژن‌پناهی‌زاده اظهار ‌کرد: تورم به وجود آمده در اقتصاد کشور حاصل ناکارآمدی سیاست‌های اقتصادی دولت‌های پیشین بوده است و نباید هزینه این اشتباهات و سیاست‌های نادرست را بخش خصوصی پرداخت کند.

وی افزود: اگر قرار است تورم مهار شود باید وضعیت اقتصادی نیز تحرک داشته باشد اما با رکود به وجود آمده در اقتصاد، واحدهای تولیدی عملاً امید خود را از دست داده‌اند.

پناهی‌زاده تصریح‌ کرد: دولت قرار بود امید را به مردم و تولیدکنندگان باز گرداند اما اکنون و با این شرایط امید مردم ناامید شده است و در این زمینه انتظارات ‌بیش‌تری از دولت تدبیر و امید می‌رفت تا از بخش خصوصی حمایت کند اما تاکنون دولت فقط شعار داده است.

وی عنوان ‌کرد: واحدهای تولیدی و بخش خصوصی از رکود اقتصادی ضرر و زیان فراوانی دیده‌اند و دولت باید به فکر جبران این خسارات به بخش خصوصی باشد و در این زمینه برنامه راهبردی و مؤثری را در نظر بگیرد.

عضو هیأت رییسه خانه صنعت ‌و معدن ایران در خصوص برگزاری جلسات ستاد تسهیل در استان عنوان ‌کرد: تعداد زیادی واحد تولیدی به بانک‌ها در این جلسات معرفی شده‌اند اما تاکنون هیچ کدام از این واحد‌‌‌ها تسهیلاتی دریافت نکرده‌اند زیرا نرخ سود تسهیلات مشخص نیست.

پناهی‌زاده ادامه ‌داد: بانک‌ها به دنبال آن هستند تا با ارایه تسهیلات جدید، مطالبات پیشین خود را دریافت کنند و به نوعی اگر تسهیلاتی ارایه شود صرفاً برای پرداخت معوقات واحدهای تولیدی به بانک‌ها است.

وی افزود: طبق بخش‌نامه بانک مرکزی قرار شده تا ۱۰درصد از منابع بانکی به واحدهای کوچک و تولیدی داده شود که این ۱۰درصد برای احیای واحدهای تولیدی و ایجاد اشتغال کافی نیست و باید بیش از ۷۰ درصد از منابع بانک‌ها به واحدهای تولیدی اختصاص یابد.

پناهی‌زاده خاطرنشان کرد: هیچ برنامه ملموس برای حمایت از واحدهای تولیدی ارایه نشده است و امیدواریم برای کاهش مشکلات این واحد‌‌‌ها تلاش شود تا از رکود خارج شوند.

 

رییس خانه صنعت‌ و معدن خوزستان اظهار‌ کرد: پایین آمدن نرخ تورم با استفاده از ابزار رکود هنر نیست و این مسأله باعث شده تا واحدهای تولیدی و بخش خصوصی توان انجام هیچ کاری را نداشته باشند و کمر آن‌‌‌‌ها زیر فشار رکود اقتصادی خرد شود.