مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران عنوان کرد رشد دو برابری فعالیتهای اکتشافی شرکت ملی مس مدیرعامل شرکت مس با تأکید بر پربازده بودن صنعت مس و سودآوری خوب این صنعت در میان صنایع دیگر گفت: در سال ۲۰۱۷، ۹۸درصد بنگاههای معدنی مس سودده بودهاند و در سال ۲۰۱۸، ۹۹درصد شرکتهای تولیدکننده مس سودآور بودند. […]
مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران عنوان کرد
رشد دو برابری فعالیتهای اکتشافی شرکت ملی مس
مدیرعامل شرکت مس با تأکید بر پربازده بودن صنعت مس و سودآوری خوب این صنعت در میان صنایع دیگر گفت: در سال ۲۰۱۷، ۹۸درصد بنگاههای معدنی مس سودده بودهاند و در سال ۲۰۱۸، ۹۹درصد شرکتهای تولیدکننده مس سودآور بودند.
به گزارش مناقصهمزایده اردشیر سعدمحمدی، مدیرعامل شرکت مس افزود: کف سود بنگاههای تولید مس در دنیا ۱۱۵۰دلار است و برخی بنگاههای با حجم تولید بالا سودی بیش از ۳۰۰۰ دلار داشتهاند.
سعدمحمدی با اشاره به عوامل بنیادی و تأثیرگذار بر آینده صنعت مس و افزایش تقاضای جهانی مس بهدلیل کمرنگ شدن نقش نفت در بخش انرژی تا ۲۰۵۰ گفت: میزان مصرف نفت از ۳۹ درصد کنونی به ۱۳ درصد تا سال ۲۰۵۰ کاهش پیدا خواهد کرد و در مقابل میزان مصرف انرژی الکتریسیته از ۱۹درصد کنونی به ۴۹ درصد تا ۳۰ آینده افزایش پیدا خواهد کرد.
وی افزود: رشد مصرف انرژی الکتریسیته متضمن افزایش مصرف مس است بهطوریکه میزان مصرف مس در خودروهای کنونی هشت کیلوگرم است و این در حالی است که در خودروهای الکتریکی بیش از ۸۹ کیلوگرم مس مصرف خواهد شد.
سعدمحمدی اضافه کرد: با در نظر گرفتن این عوامل است که اتحادیه اروپا در تدوین استراتژیهای سرمایهگذاری برای یک دهه آینده، مس را در ردیف نخستین و برترین عنصر سرمایهگذاری قرار داده است.
سعدمحمدی در ادامه با اشاره به رشد فعالیتهای اکتشافی شرکت مس در سالجاری گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از ۶۰ هزار متر عملیات اکتشافی انجام دادیم که نسبت به ۴۰ هزار متر فعالیت اکتشافی سال گذشته رشد چشمگیری داشته است.
مدیرعامل شرکت مس با اعلام این خبر خوب که ذخایر مس شرکت افزایش چشمگیری داشته است، گفت: میزان ذخایر مس شرکت از ۲۲ میلیون تن به ۳۴ میلیون تن افزایش یافته است و ایران جایگاه هشتم را در بین کشورهای دارنده ذخایر مس دارد.
سعدمحمدی با بیان اینکه کلیدیترین طرح توسعه ما در حالحاضر معدن مس درآلو است که ظرفیت تولید ۱۵۰ هزار تن کنسانتره مس را خواهد داشت گفت: تمام تلاش خود را خواهیم کرد که این پروژه تا پایان سال آینده وارد مدار تولید شود.
مدیرعامل شرکت مس افزود: این پروژه بهتنهایی بیش از ۱۵۰۰ میلیارد تومان به گردش مالی شرکت مس اضافه خواهد کرد.
وی تصریح کرد: علاوه بر این، برای فاز۳ تغلیظ سرچشمه و فاز۲ میدوک برنامهریزی کردهایم تا این پروژهها را طراحی و عملیاتی کنیم.
سعدمحمدی ادامه داد: با بهرهبرداری از کارخانجات اسید و با توجه به قیمت کم اسید در نظر داریم با مشارکت بخشخصوصی کارخانه تولید اسید فسفریک که قیمت جهانی حدود ۶۰۰ دلار است را طراحی و راهاندازی کنیم.
مدیرعامل شرکت مس با اعلام اینکه مذاکرات مربوط به نوسازی و خرید تجهیزات روز انجام شده است و در حال عملیاتی شدن است گفت: برای پیشبرد طرحهای توسعه نیازمند افزایش حجم عملیات معدنکاری هستیم که در حالحاضر در حدود ۱۸۰ میلیون مترمکعب است و برای تحقق این اهداف نیاز داریم که به بیش از ۳۰۰ میلیون تن در سال برسیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.