مدیرعامل شرکت توسعه معادن و فلزات وجود پهنه ۱۲۵۰ کیلومتری سرب و روی در راور مدیرعامل شرکت توسعه معادن و فلزات گفت: پهنه ۱۲۵۰ کیلومتری در راور داریم که در بررسیهای اولیه به این نتیجه رسیدهایم محدوده سرب و روی در این پهنه فراوان است. عزیزا.. عصاری روز یکشنبه(گذشته) نشست خبری احداث مجتمع فرآوری و […]
مدیرعامل شرکت توسعه معادن و فلزات
وجود پهنه ۱۲۵۰ کیلومتری سرب و روی در راور
مدیرعامل شرکت توسعه معادن و فلزات گفت: پهنه ۱۲۵۰ کیلومتری در راور داریم که در بررسیهای اولیه به این نتیجه رسیدهایم محدوده سرب و روی در این پهنه فراوان است.
عزیزا.. عصاری روز یکشنبه(گذشته) نشست خبری احداث مجتمع فرآوری و تولید شمش سرب و روی شهرستان کوهبنان افزود: یکی از مشکلات زیرساختهای معیوب، کمبود اسکله برای واردات و صادرات کشور است و در این زمینه دولت باید توسعه لازم را در نظر بگیرد و ما برای این کار حملونقل ترکیبی ایجاد کردیم.
وی در ادامه با معرفی شرکت توسعه معادن و فلزات بیان کرد: شرکت ما جزء ۱۰ شرکت بورس است و سبد سهام شرکت، شرکتهای معتبری است که پایگاههای خوبی در کرمان دارند.
عصاری تصریح کرد: ۲۲ونیمدرصد سهم شرکت گلگهر را شرکت توسعه معادن و فلزات دارد که یک سهام طلایی است و ۲۰ درصد سهم شرکت گوهر زمین نیز متعلق به شرکت ماست.
وی در ادامه بیان کرد: یکی از مشکلات فولادسازیها تأمین خوراک است که اکتشاف، حلقه مفقوده این حوزه است که به نحو احسن در این بخش ورود نکردهایم.
مدیرعامل شرکت توسعه معادن و فلزات اظهار کرد: بودجه دولت در تنگناست و میطلبید کار جدیدی در تأمین خوراک و اکتشاف صورت بگیرد لذا شرکت توسعه معادن و فلزات کنسرسیوم اکتشاف را ایجاد کرد و ۱۲ شرکت قوی در آن حضور دارند.
وی با بیان اینکه اگر به ۵۵ میلیون تن فولاد در افق ۱۴۰۴ برسیم، در زیرساخت اسکله، راهآهن و جاده در مضیقه قرار داریم و مشکلاتی در صادرات ایجاد شده است، تصریح کرد: با توجه به محدودیتهای حمل بار و محمولههای صادراتی، اسکله فول مکانیزه در بندر شهیدرجایی ایجاد خواهیم کرد که کشتیهای بزرگ بتوانند پهلو بگیرند.
وی با اشاره به اینکه در راستای ارتباط صنعت و دانشگاه، شرکت دانشبنیان ایجاد کردهایم، گفت: حلقه مفقوده همه ایدهها، پول است و ایدههای فراوانی در کشور داریم.
عصاری با اشاه به اینکه کنسرسیوم حفاری ایجاد کردهایم، افزود: پهنه ۱۲۵۰ کیلومتری در راور داریم که در بررسیهای اولیه به این نتیجه رسیدهایم محدوده سرب و روی در این پهنه فراوان است.
مدیرعامل شرکت توسعه معادن و فلزات با اشاره به اینکه کشور ما ۹ درصد ذخیره سرب و روی دنیا را دارد که دو میلیارد و ۶۰۰ میلیون تن ذخایر سرب و روی دنیاست خاطرنشان کرد: ذخایر سرب و روی میتواند برای کشور بسیار مهم باشد و شرکتهای بزرگ میتوانند کنسرسیوم ایجاد و به این بخش ورود کنند.
همچنین ابراهیم جمیلی، مدیرعامل شرکت زرین معدن آسیا گفت: آمدهایم قطب سوم سرب و روی کشور را در کرمان ایجاد کنیم این در حالی است که در مجتمع تولید شمش سرب و روی کوهبنان سالانه سه میلیون تن خوراک میخواهیم و باید این خوراک از سوی کسانی که قول داده شده تأمین شود.
جمیلی تصریح کرد: در مجتمع تولید شمش سرب و روی کوهبنان دو هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری خواهیم کرد.
وی با اشاره به مهندسی معکوس تجهیزات صنعتی بیان کرد: ما دانشجویان را در رشتههای مورد نیاز بورسیه میکنیم که با اتمام دانشگاه در راستای نیاز منطقه با ما کار کنند.
در ادامه حسین امیری، نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی گفت: طرح مجتمع فرآوری و تولید شمش سرب و روی شهرستان کوهبنان هفته قبل در اتاق بازرگانی ایران رونمایی شد.
وی افزود: سرب و روی از ظرفیتهای شهرستان کوهبنان است و سرمایهگذار پروژه از سال ۹۵ کار را آغاز کرده و کنسرسیوم تشکیل شد تا مجتمع ریختهگری و تولید شمش سرب و روی ایجاد شود.
نماینده مردم زرند و کوهبنان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به معادن پراکنده سرب و روی در شمال و جنوب استان کرمان و استانهای دیگر عنوان کرد: تأمین خوراک مجتمع تولید شمش سرب و روی تضمین شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.