بخش‌خصوصی کارخانه فرآوری طلای هیرِد را راه‌اندازی می‌کند

در سال ۹۹ بخش‌خصوصی کارخانه فرآوری طلای هیرِد را راه‌اندازی می‌کند مدیر مجتمع طرح‌های اکتشافی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه کارخانه فرآوری طلای هیرِد یکی از طرح‌های شرکت تهیه و تولید و مواد معدنی ایران گفت: این طرح با سرمایه‌گذاری بخش‌خصوصی، در سال ۹۹ راه‌اندازی می‌شود. به گزارش مناقصه‌مزایده، علیرضا جلالیان افزود: از جمله اقدامات صورت […]

در سال ۹۹

بخش‌خصوصی کارخانه فرآوری طلای هیرِد را راه‌اندازی می‌کند

مدیر مجتمع طرح‌های اکتشافی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه کارخانه فرآوری طلای هیرِد یکی از طرح‌های شرکت تهیه و تولید و مواد معدنی ایران گفت: این طرح با سرمایه‌گذاری بخش‌خصوصی، در سال ۹۹ راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش مناقصه‌مزایده، علیرضا جلالیان افزود: از جمله اقدامات صورت گرفته توسط سرمایه‌گذار در معدن هیرد، تجهیز کامل سایت کارگاهی واحد فرآوری به مساحت شش هزار مترمربع و جانمایی و راه‌اندازی واحد خردایش در محل احداث کارخانه است.

وی ادامه داد: انجام مطالعات تکمیلی، آنالیز داده‌های اکتشافی از نمونه‌های مربوط به حفاری‌های مغزه‌گیری و پودری و نیز انجام تست فرآوری روی حدود دو تن نمونه از بخش اکسیدی کانسار، از دیگر اقدامات انجام شده در این معدن است.

مدیر مجتمع طرح‌های اکتشافی خراسان‌جنوبی، میزان ذخیره کانسنگ طلا در معدن طلای هیرد را چهار میلیون و ۹۱۰ هزار تن با عیار ۹۲ صدم در تن عنوان و تصریح کرد: در این معدن، تاکنون ۱۳ هزار و ۶۷۱ متر حفاری صورت گرفته است.

وی ادامه داد: از این میزان، هشت هزار متر توسط شرکت تهیه و تولید مواد معدنی طی مدت یکسال و مابقی توسط سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی کشور انجام شده است.

جلالیان با اشاره به برداشت و ارسال ۱۰ هزارتن کانسنگ طلا از معدن هیرد برای تست فرآوری به مجتمع طلای موته اصفهان، گفت: با انجام تست فرآوری، موفق به استحصال ۱۱ کیلوگرم شمش طلا شدیم و این اقدام، موفقیت بزرگی برای اطمینان یافتن از عیار کانسنگ طلا در معدن هیرد بود.

وی افزود: با بهره‌برداری از کارخانه فرآوری طلای هیرد و اتمام طرح‌های توسعه‌ای شرکت سرمایه‌گذار در منطقه نهبندان، برای بیش از ۱۵۰ نفر اشتغال ایجاد خواهد شد.

مدیر مجتمع طرح‌های اکتشافی خراسان‌جنوبی با اعلام اینکه در منطقه خوسف به یک ذخیره جدید ۵۰۸ هزار تنی کانسنگ طلا با عیار هشت‌دهم در تن دست یافتهایم، گفت: پس از انجام اکتشافات تکمیلی، شاهد بهره‌برداری از معدن طلای خونیک توسط شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در آینده نزدیک خواهیم بود.

وی افزود: از جمله برنامه‌های مجتمع طرح‌های اکتشافی خراسان جنوبی به عنوان یکی از مجتمع‌های تابعه شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، دریافت پروانه اکتشاف شش محدوده با مواد معدنی سنگ‌آهن و پلی‌متال است.

جلالیان خاطرنشان کرد: مجتمع طرح‌های اکتشافی خراسان‌جنوبی تاکنون موفق به دریافت سه فقره پروانه اکتشاف، سه پروانه بهره‌برداری و یک گواهی کشف در این استان شده است.

****