معاونت علمی‌ و فناوری، نهاد پشتیبان اقتصاد دانش‌بنیان در صنعت پتروشیمی

معاونت علمی‌ و فناوری، نهاد پشتیبان اقتصاد دانش‌بنیان در صنعت پتروشیمی معاونت علمی‌ و فناوری درصدد تقویت و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و اکوسیستم نوآوری است و از هر اقدامی‌جهت تقویت صنعت پتروشیمی‌ و دیگر صنایع کشور حمایت خواهد کرد. به گزارش مناقصه‌مزایده، مهرشاد جواهردشتی، معاون دفتر هماهنگی اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی ‌و فناوری ریاست‌جمهوری در […]

معاونت علمی‌ و فناوری، نهاد پشتیبان اقتصاد دانش‌بنیان در صنعت پتروشیمی

معاونت علمی‌ و فناوری درصدد تقویت و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و اکوسیستم نوآوری است و از هر اقدامی‌جهت تقویت صنعت پتروشیمی‌ و دیگر صنایع کشور حمایت خواهد کرد.

به گزارش مناقصه‌مزایده، مهرشاد جواهردشتی، معاون دفتر هماهنگی اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی ‌و فناوری ریاستجمهوری در مورد زیستبوم نوآوری در صنعت پتروشیمی‌گفت: معاونت علمی‌و فناوری ریاستجمهوری به عنوان یک نهاد حاکمیتی، پشتیبان و توسعه‌دهنده زیستبوم نوآوری و  اقتصاد دانش‌بنیان است و در این مسیر نقش مهمی ‌درحمایت و توسعه همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها با شرکت‌های بزرگ و فعالان اقتصادی کلیدی کشور دارد. این مجموعه در رویداد «حمایت از ساخت داخل در صنعت پتروشیمی» نیز به منظور اتصال شرکت‌های دانش‌بنیان با شرکت‌های پتروشیمی ‌و رفع نیازهای دو طرف، ورود کرده است.

جواهردشتی ادامه داد: معاونت علمی ‌و فناوری ریاستجمهوری در نظر دارد فعالانه در نمایشگاه و همایش تخصصی حمایت از ساخت داخل به عنوان نهاد حاکمیتی نسبت به همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان با زیرمجموعه‌های شرکت صنایع پتروشیمی ‌خلیج فارس، مشارکت نماید.

جواهردشتی با تأکید بر اینکه هلدینگ پتروشیمی‌ خلیجفارس با مجموعه وسیعی از شرکت‌های زیرمجموعه و توانمند خود درصدد همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌هاست، گفت: معاونت علمی‌ و فناوری به عنوان حافظ منافع دو طرف خواهد بود. این رویداد فرصت مغتنمی ‌است تا بتوانیم زیستبوم نوآوری صنعت پتروشیمی‌ را توسعه دهیم. معاونت علمی‌و فناوری نیز که درصدد تقویت و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و اکوسیستم نوآوری است. بر همین اساس از هر اقدامی‌ جهت تقویت صنعت پتروشیمی ‌و دیگر صنایع کشور حمایت خواهد کرد.

معاون دفتر هماهنگی اقتصاد دانش‌بنیان به ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به عرصه ساخت تجهیزات صنعت پتروشیمی ‌اشاره کرد و گفت: در حال‌حاضر ساخت و تأمین تجهیزات صنعت پتروشیمی ‌توسط شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی در حال انجام است که این موضوع با نقش‌آفرینی سازنده معاونت در جهت حمایت از ساخت داخل صورت گرفته است. در همه جای دنیا شرکت‌های بزرگ، به عنوان پیشران‌های کلیدی اقتصاد، تشویق می‌شوند تا در توسعه زنجیره صنعت خود نقش اساسی ایفاء کنند. معاونت علمی‌ و فناوری نیز بر «رویکرد اقتصاد بدون نفت، قطع خام‌فروشی و رسوخ توسعه جریان دانش‌بنیانی و استارت‌آپی» تمرکز کرده است و از طریق انعقاد تفاهم‌نامه‌های هدفمند با وزارتخانه‌ها و شرکت‌های بزرگ و کلیدی کشور، ابزارها و مکانیزم‌های حمایتی و مشوق‌هایی را فراهم آورده است مشوق‌هایی چون حمایت از ایجاد مراکز نوآوری و شتاب‌دهنده‌های تخصصی، صندوق‌های جسورانه تخصصی، حمایت از بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی و گلوگاهی و مشارکت در رویداد‌های فناورانه و نوآورانه در بسته‌های سیاستی- حمایتی است.