ارزشافزوده ۳۵ درصدی صنایع بالادستی پتروشیمی در خوزستان رئیس سازمان برنامهوبودجه استان خوزستان گفت: ارزشافزوده صنایع بالادستی پتروشیمی خوزستان ۳۵ درصد است. به گزارش مهر، امید حاجتی در شورای برنامهریزی استان خوزستان که با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی در خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از نگرانیهای ما در استان خشک شدن نخیلات شادگان […]
ارزشافزوده ۳۵ درصدی صنایع بالادستی پتروشیمی در خوزستان
رئیس سازمان برنامهوبودجه استان خوزستان گفت: ارزشافزوده صنایع بالادستی پتروشیمی خوزستان ۳۵ درصد است.
به گزارش مهر، امید حاجتی در شورای برنامهریزی استان خوزستان که با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی در خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: یکی از نگرانیهای ما در استان خشک شدن نخیلات شادگان است که قصد اجرای طرحهای اضطراری را برای آبرسانی به نخیلات داشتیم ولی اواخر سال سیلابهای بسیاری به سمت شادگان سرازیر شد.
وی با بیان اینکه یکهزار و ۷۷۵ میلیارد تومان اعتبار به این حوزه اختصاص پیدا کرده است، افزود: مشکلات خوزستان که سرزمینی جغرافیایی است، همواره مورد توجه مجلس و دولت بوده است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان خوزستان بیان کرد: زیرساختهای خوزستان فرسودگی ناشی از قدمت بالاست که استان را دچار مشکل کرده است و یکسری عقبافتادگیهای تاریخی در حوزه توسعه نیز از زمان وقوع جنگ تحمیلی داریم.
وی عنوان کرد: با احتساب نفت سهم ۱۴٫۳ درصدی در تولید ناخالص کشور داریم که بدون نفت ۵٫۵ درصد است ولی ساختار اقتصادی خوزستان به شکلی است که رتبه دوم نرخ بیکاری کشور یعنی ۱۶٫۲ درصد را داریم که به شدت نارضایتی خوزستانیها را تحت تأثیر قرار داده است.
حاجتی تصریح کرد: بسیاری از معضلات اجتماعی و امنیتی ناشی از این ساختار اقتصادی خوزستان است که نسخهپیچی برای درمان این مشکلات از توان حیطه استانی خارج است.
رئیس سازمان برنامه و بودجه استان خوزستان بیان کرد: در حوزه نفت که به عنوان صنعت پیشرو میتوانست بسیاری از مشکلات خوزستان را مرتفع و متعاقباً شاهد بهبود شاخصهای فرهنگی و اجتماعی هم شود ولی با وجود اینکه ۶۵ درصد سهم تولید نفت را دارد فقط سه درصد از مشکل اشتغال این استان را حل کرده است.
وی گفت: ارزشافزوده صنایع بالادستی پتروشیمیخوزستان ۳۵ درصد است ولی در تولیدات پتروشیمی نیز سه درصد صنایع پاییندستی پتروشیمی در خوزستان ایجاد شده است.
حاجتی تصریح کرد: در اکثر مناطق خوزستان زمان سرمایهگذاری یا روی مخازن نفتی و یا در جوار آن است که این باعث قفل شدن توسعه استان خوزستان شده است؛ مجموعه نفت اگر خودش را با سند آمایش سرزمینی خوزستان (سند توسعه بالادستی) که به تصویب سازمان برنامهوبودجه کشور رسیده است، تطبیق دهد؛ عملاً هیچ راهکاری برای پیشرفت و توسعه این استان نداریم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.