وصول بیش از ۸۰ میلیارد تومان اعتبار از فروش معادن کرمان رئیس سازمان صنعت،معدنوتجارت استان کرمان گفت: بیش از ۸۰ میلیارد تومان اعتبار طی سالجاری از محل یک درصد فروش معادن و صنایعمعدنی براساس بند «الف» ماده۴۳ قانون برنامه ششم توسعه تاکنون در این استان وصول شده است. مهدی حسینینژاد در نشست شورای معادن استان […]
وصول بیش از ۸۰ میلیارد تومان اعتبار از فروش معادن کرمان
رئیس سازمان صنعت،معدنوتجارت استان کرمان گفت: بیش از ۸۰ میلیارد تومان اعتبار طی سالجاری از محل یک درصد فروش معادن و صنایعمعدنی براساس بند «الف» ماده۴۳ قانون برنامه ششم توسعه تاکنون در این استان وصول شده است.
مهدی حسینینژاد در نشست شورای معادن استان کرمان با بیان اینکه پیشبینی وصول ۱۰۰ میلیارد تومان را تا پایان سال از این محل داشتیم افزود: شرکت صنایع مس ۴۷ میلیارد تومان و شرکت گهرزمین ۱۵ میلیارد تومان را در این راستا پرداخت کردهاند.
وی ادامه داد: سهم شرکت گلگهر ۴۵ میلیارد تومان بوده که ۱۷ میلیارد تومان آن پرداخت شده و همچنین معادن فاریاب و اسفندقه از بخش یک درصد فروش تاکنون اعتباری را پرداخت نکردهاند.
رئیس سازمان صنعت،معدنوتجارت استان کرمان گفت: برنامه داریم با استفاده از ماده ۴۳ قانون برنامه ششم توسعه ۲۰ درصد حقوق دولتی معادن را در زمینه رشد و توسعه زیرساختهای این استان هزینه کنیم.
وی افزود: پیشنهاد میکنیم که ۵۰ درصد از این اعتبار در زیرساختها و ۵۰ درصد دیگر در زمینه افزایش بهرهوری، ایجاد صنایعمعدنی، محیطزیست و افزایش صادرات و توسط معادن استان هزینه شود.
حسینینژاد بیان داشت: بهرهبردارانی که در جهت بهرهوری و صیانت از ذخایر معدنی، تحقیق و توسعه، اکتشاف و حفاظت از محیطزیست اقدام کنند، تا ۲۰ درصد از پرداخت حقوق دولتی معاف میشوند.
وی عنوان کرد: صنایع ملی مس ۶۰۰ میلیارد تومان در قالب حفاظت از محیطزیست ارتقای بهرهوری، صادرات محصولات فرآوری شده و توسعه و بهداشت هزینه کرده که از محل ۲۰ درصد میتواند شامل معافیت شود و این اعتبار به استان بازگردد.
رئیس سازمان صنعت،معدنوتجارت استان کرمان گفت: سهم تولید ناخالص داخلی استان کرمان از کل کشور ۳٫۴ درصد است که حدود ۳۹٫۷ درصد از این میزان مربوط به حوزه صنعت،معدنوتجارت میشود.
وی تصریح کرد: ۲۱ درصد از سهم حوزه صنعت،معدنوتجارت استان کرمان مربوط به صنایع، ۹ درصد در ارتباط با معادن و بیش از ۹ درصد مربوط به حوزه تجارت است که پیشبینی شده سهم معدن به ۱۱٫۴ درصد در برنامه ششم توسعه برسد.
رئیس سازمان صمت استان کرمان افزود: ۴۸۰ میلیارد تومان حقوق دولتی استان کرمان در سالجاری بوده که ۲۰ درصد از این میزان میتواند شامل معافیت مالیاتی شود و این اعتبار را در زیرساختهای استان هزینه کنیم که باید به تصویب شورای معادن برسد.
وی تصریح کرد: اگر این اعتبارات به خوبی مدیریت شود سالانه یکهزار میلیارد تومان بابت حقوق دولتی میتوانیم در استان کرمان هزینه کنیم.
حسینینژاد بیان کرد: براساس ماده ۴۳ قانون معادن، حسابهای بانکی و گردش مالی خرید و فروش معادن باید در استانهای محل ذخایر معدنی باشد.
همچنین محمدجواد فدائی، استاندار کرمانروز گفت: گردش مالی معادن باید براساس قانون، به استان محل ذخیره معدنی منتقل شود و شورای معادن با بانکمرکزی مکاتبه میکند که این اقدام در کرمان انجام شود.
وی اظهار داشت: شورای معادن استان کرمان تصویب کرد با درخواست از بانکمرکزی، تمام بانکهای کشور حساب جدیدی برای شرکتهای معدنی استان کرمان در هیچ استانی باز نکنند و حسابهای مفتوح کنونی هم بسته شود.
استاندار کرمان گفت: در صورتی که حسابی از شرکتهای معدنی استان کرمان شامل تعهد در سایر استانها شود، پس از پایان تعهد این حسابها مسدود شود.
وی اضافه کرد: ۱۷ میلیارد تومان از محل یک درصد حقوق دولتی در استان کرمان جذب شده که ۱۰ میلیارد تومان اعتبارات هزینه و چهار میلیارد تومان به علت مشکلات تملک دارایی برای احداث محور رابر-کرمان تخصیص مییابد.
فدائی ادامه داد: اعتبار مورد نیاز تملک دارایی و تکمیل محور رابر-کرمان از محل یک درصد آلایندگی معادن به مبلغ چهار میلیارد تومان با مصوبه شورای توسعه استان کرمان پرداخت میشود.
وی تأکید کرد: براساس تبصره پنج ماده ۱۴ معادن استان کرمان در مصادیق ارتقای بهرهوری و حفاظت از محیطزیست از ۲۰ درصد معافیت مالیاتی مشمول معافیت میشوند که این اعتبار برای استان هزینه میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.