تأمین قطعات خودرو با شبکه ریلی

با امضای قرارداد همکاری بین راه‌آهن و ایران‌خودرو ممکن شد تأمین قطعات خودرو با شبکه ریلی مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری‌اسلامی‌ایران از امضای قرارداد همکاری برای تأمین قطعات و لجستیک با شرکت ایران‌خودرو خبر داد و گفت: یکی از مفاد این قرارداد ساخت و بهره‌برداری از اتوبوس ریلی برای قطارهای حومه‌ای و بین‌شهری است. به گزارش […]

با امضای قرارداد همکاری بین راه‌آهن و ایران‌خودرو ممکن شد

تأمین قطعات خودرو با شبکه ریلی

مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری‌اسلامی‌ایران از امضای قرارداد همکاری برای تأمین قطعات و لجستیک با شرکت ایران‌خودرو خبر داد و گفت: یکی از مفاد این قرارداد ساخت و بهره‌برداری از اتوبوس ریلی برای قطارهای حومه‌ای و بین‌شهری است.

به گزارش مناقصه‌مزایده، سعید رسولی در مراسم افتتاح و بهره‌برداری از ۵۶ پروژه در حوزه‌های فنی و زیربنایی، خدمات ایستگاهی و علائم در شبکه ریلی کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز قراردادی با شرکت ایران‌خودرو امضاء کردیم تا قطعاتی که در هر دو بخش ساخته می‌شود و برای بخش‌های دیگر کاربرد دارد را به صورت دو طرفه برای یکدیگر تأمین کنیم، چرا که به عنوان مثال قطعه‌ای را ایران‌خودرو تولید می‌کند که همان قطعه ممکن است در صنعت ریلی مورد استفاده قرار گیرد و در این راستا با این شرکت خودروسازی قراردادی امضاء کردیم تا در حوزه تأمین قطعات و لجستیک به یکدیگر کمک کنیم.

وی ادامه داد: براساس این قرارداد شرکت ایران‌خودرو متعهد شد که در صورت اجرای این قرارداد و مواد اولیه مورد نیازش را از طریق قطار به کارخانه‌های خود منتقل کند و ما نیز در این راستا با مشارکت ایران‌خودرو اعتبار مورد نیاز برای ایجاد زیرساخت‌ها و بسترهای جابه‌جایی محصولات مورد نیاز آنها تا مقصد کارخانه را تأمین خواهیم کرد.

مدیرعامل شرکت راه‌آهن جمهوری‌اسلامی‌ایران همچنین درباره دیگر مفاد قرارداد همکاری با ایران‌خودرو، اظهار کرد: یکی دیگر از بندهای این قرارداد برنامه‌ریزی برای طراحی و ساخت اتوبوس ریلی است که می‌تواند سطح خدمت‌رسانی در شبکه ریلی را به ویژه در حوزه قطارهای حومه‌ای و درون‌شهری افزایش دهد.

رسولی ادامه داد: این ایده به تازگی بین ما و ایران‌خودرو مطرح شده است و هم‌اکنون در تلاشیم تا بتوانیم پلتفرم ساخت اتوبوس ریلی را طراحی کنیم و به سرعت آن را بسازیم.

وی همچنین درباره فروش بلیت قطارهای نوروزی گفت: تا امروز صبح بیش از ۴۵۰ هزار بلیت نوروزی فروخته شده است که براساس گزارش‌های دریافت شده حدود ۹درصد در حوزه فروش اینترنتی بلیت قطار و ۱۰ درصد در مجموع بلیت‌های فروخته شده و تقاضاهای موجود افزایش داشته‌ایم و امیدواریم این روند روبه رشد در حوزه تقاضا برای سفرهای ریلی نوروزی ادامه داشته باشد.

معاون وزیر راه‌وشهرسازی با اشاره به بهره‌برداری از ۵۶ پروژه حمل‌ونقل ریلی در ۱۳ ناحیه راه‌آهن کشور به ارزش ۶۰۰ میلیارد تومان در حوزه‌های مختلفی چون علائم و ارتباطات، اتصال خطوط آنتنی، خدمات ایستگاهی افزود: انجام این پروژه‌ها باعث ارتقای ایمنی و کنترل ترافیک در شبکه ریلی کشور خواهد شد