یک مقام مسؤول در رگولاتوری خبر داد راهاندازی سامانه اندازهگیری ۲۴ساعته تشعشعات آنتنهای موبایل سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از راهاندازی سامانه اندازهگیری ۲۴ ساعته تشعشعات آنتنهای تلفن همراه و بررسی وجود سیگنالهای مضر در تهران و سایر استانها خبر داد. عظیم فرد، مدیرکل صدور پروانه سرویسهای رادیویی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی […]
یک مقام مسؤول در رگولاتوری خبر داد
راهاندازی سامانه اندازهگیری ۲۴ساعته تشعشعات آنتنهای موبایل
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از راهاندازی سامانه اندازهگیری ۲۴ ساعته تشعشعات آنتنهای تلفن همراه و بررسی وجود سیگنالهای مضر در تهران و سایر استانها خبر داد.
عظیم فرد، مدیرکل صدور پروانه سرویسهای رادیویی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در گفتوگو با مهر، با تأکید بر بررسیهای انجام شده در خصوص تشعشعات آنتنهای تلفن همراه در نقاط مختلف شهر تهران، اظهار داشت: علاوه بر رعایت استانداردهای مدنظر در تجهیزات خریداری شده برای آنتنهای تلفن همراه، حدود تشعشع آنتنهای موبایل طبق استانداردهای مدنظر مؤسسه ملی استاندارد نیز محاسبه میشود و براین اساس، تاکنون میزان این تشعشعات به صورت عمومی در باندهای فرکانسی مختلف در تهران اندازهگیری شده است.
وی ادامه داد: هم اکنون نیز درنظر داریم سامانهای راهاندازی کنیم که به صورت ۲۴ ساعته تشعشعات آنتنهای تلفن همراه را در فواصل مختلف شهر اندازهگیری کند.
این مقام مسؤول با اشاره به ویژگیهای این سامانه تأکید کرد: در این سامانه سنسورهای اندازهگیری به صورت شبانهروزی توان و حدود تشعشعاتی که از آنتنهای تلفن همراه ساطع میشود را بررسی و اندازهگیری میکند و نتایج آن را به یک مرکز یکپارچه ارسال خواهد کرد.
فرد با تأکید بر اینکه این سامانه هم اکنون برای تهران تعبیه شده است اضافه کرد: سامانه اندازهگیری ۲۴ ساعته تشعشعات قابلیت حرکت دارد، میتواند در استانهای مختلف نیز نصب و بهکار گرفته شود.
وی توضیح داد: از آنجایی که آنتنهای موبایل خاصیت دینامیکی دارند تشعشعات آنها ممکن است کم و زیاد شود و به همین دلیل اندازهگیری دورهای لازم است. اما بهطور کل تا زمانی که ظرفیت آنتن (trx) توسط اپراتور افزایش نیابد و توان آن کم و زیاد نشود، حدود تشعشع آن تغییری پیدا نخواهد کرد.
مدیرکل صدور پروانه سرویسهای رادیویی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خاطرنشان کرد: حدود تشعشع آنتنهای موبایل مطابق با استانداردها رعایت میشود چرا که زمانی که تجهیزات خریداری شده و وارد کشور میشود، باید گواهی تأیید نمونه اندازهگیری تشعشعات باشد. از سوی دیگر در زمان نصب آنتن نیز دقت صورت میگیرد تا در محیط اطراف سیگنال قویتر از حد استاندارد تولید نکند.
وی افزود: اما با رعایت تمامی این جوانب هنوز هم عدهای ناراضیاند که در این زمینه بهتر است وزارت بهداشت، درمانگاهی نیز به این موضوع و بررسی اظهارات سلامتی مردم اختصاص دهد.
فرد تصریح کرد: در این شرایط ایجاد درمانگاه حرفهای برای رسیدگی به اظهارات شاکیان امواج که ادعا دارند این امواج رویشان تأثیر میگذارد ضروری است. به دلیل نبود این درمانگاه، در صورت مراجعه افراد به پزشکهای غیرمتخصص و مثلا یک پزشک عمومی، پزشک تمام علائم را چک میکند و زمانی که دلیلی برای آن پیدا نمیکند، میگوید که مشکل از این است که یک دکل موبایل نزدیک خانهتان قرار دارد.
وی ادامه داد: این موضوع به هیچ عنوان کارشناسی و علمی نیست چرا که نزدیک هر خانهای در تهران یک دکل موبایل است و بالاخره باید با این آنتنها، پوشش دهی موبایل در دست مردم انجام شود. اما متأسفانه دکل موبایل مظلوم واقع شده و از آلودگی هوا تا سقط جنین را به گردن امواج دکلهای موبایل میاندازند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.