هدف‌گذاری برای افزایش سهم بخش معدن در تولید ناخالص داخلی

رئیس هیأت عامل ایمیدرو مطرح کرد هدف‌گذاری برای افزایش سهم بخش معدن در تولید ناخالص داخلی رئیس هیأت عامل ایمیدرو گفت: افزایش سهم بخش معدن و صنایع‌معدنی در تولید ناخالص داخلی از اهداف ایمیدرو است. خداداد غریب‌پور در مراسم روز زن این سازمان، افزود: نگاه این سازمان به ایجاد ارزش‌افزوده بالاتر و افزایش تولید و […]

رئیس هیأت عامل ایمیدرو مطرح کرد

هدف‌گذاری برای افزایش سهم بخش معدن در تولید ناخالص داخلی

رئیس هیأت عامل ایمیدرو گفت: افزایش سهم بخش معدن و صنایع‌معدنی در تولید ناخالص داخلی از اهداف ایمیدرو است.

خداداد غریبپور در مراسم روز زن این سازمان، افزود: نگاه این سازمان به ایجاد ارزش‌افزوده بالاتر و افزایش تولید و اشتغال در کشور است چرا که اگر نگاه فعالان اقتصادی نگاه توسعه‌ای نباشد پیشرفت کشور میسر نخواهد شد.

به گزارش مناقصه‌مزایده، رئیس هیأت عامل ایمیدرو تصریح کرد: یکی از برنامه‌های ایمیدرو در اجرای طرح‌های توسعه بنگاه‌های بخش معدن و صنایع‌معدنی، سرمایهگذاری در طرح‌ها از محل سود انباشته این شرکت‌هاست که با هدف ایجاد اشتغال و ارزش‌افزوده بالاتر انجام می‌شود. وی همچنین گفت: خوشبختانه طی سال‌جاری شاهد رشد سودآوری شرکت‌های سنگ آهنی، فولادی و مس بوده‌ایم و در این میان سود شرکت ملی مس طی سال‌جاری بیش از دو برابر سال ۹۷ اعلام شده است.

غریبپور تأکید کرد: ایمیدرو در مدیریت سودانباشته بنگاه‌ها نقش هدایتگر و زمینهساز دارد. در این راستا به جای توزیع سودانباشته بنگاه‌ها به عنوان سود سهام عدالت،آن را صرف ساخت کارخانه به منظور اشتغالزایی و تولید محصولات با ارزش‌افزوده بالاتر می‌کند.

۱٫۴ میلیارد دلار طرح آماده افتتاح

غریبپور خاطر نشان کرد: ایمیدرو ۱٫۴ طرح آماده افتتاح تا پایان سال‌جاری پیشرو دارد که نتیجه تلاش‌های بی‌وقفه کارکنان، مدیران این سازمان و مشارکت بخش‌خصوصی است. به گفته وی، طی سال ۹۸ در بخش‌های مختلف از جمله رشد دو برابری بودجه آموزش، افزایش ۴۰ درصدی انجام پژوهش و نیاز محور کردن آنها ، اکتشاف در ۴۰۰ هزار کیلومترمربع جدید، رونق تولید در فولادسازی‌ها، رشد ۲۵ درصدی صادرات فولاد، تأمین مواد اولیه و ارزآوری شاهد رشد بودیم. وی تأکید کرد: بانوان شاغل در ایمیدرو اثرگذاری قابل‌توجهی در این موفقیت‌ها داشته‌اند و بخش مهمی ‌از این دستاوردها را مدیون زحمات آنها هستیم. وی به پرداخت بدهی‌های معوقه ایمیدرو اشاره کرد و گفت: ایمیدرو موفق شد طی سال‌جاری سه‌هزار میلیارد تومان بدهی را شامل بدهی‌های سال ۹۸ و نیز بدهی سال‌های ۹۱ تا ۹۷ را نیز پرداخت کند.

غریبپور تأکید کرد: تمام تفاهم‌نامه‌های ایمیدرو با سایر سازمان‌ها مورد پایش قرار می‌گیرد و هدف ما تبدیل تفاهم‌نامه به قرارداد است. شعار ایمیدرو این است که باید حرف تبدیل به عمل شود و در این راستا حداقل ۸۰ درصد از برنامه‌هایی که در سفرهای استانی در دستور کار قرار می‌گیرد عملیاتی می‌شوند و ۲۰ درصد بقیه نیز به دلیل مشکلاتی همچون نبود توجیه اقتصادی انجام نمی‌شوند.

رئیس هیأت عامل ایمیدرو عنوان کرد: ایمیدرو در بخش تحقیقات، «نیاز محور» شده است به گونه‌ای که به نیازهای صنعت همچون مشکلات گازهای گلخانه‌ای، باطله‌ها، ایمنی، بهداشت و محیطزیست و نیز بومی‌سازی پرداخته و در این زمینه موفق بوده است.

وی افزود: ایمیدرو استفاده از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بانوان شاغل در این سازمان را در دستور کار خود قرار داده است تا از این طریق بتواند آینده در خشانی را در بخش معدن و صنایع‌معدنی رقم زند.