واگذاری معدن تیتانیوم کهنوج به بخش‌خصوصی

واگذاری معدن تیتانیوم کهنوج به بخش‌خصوصی رئیس سازمان صنعت،معدن‌وتجارت جنوب کرمان، گفت پس از دو سال پیگیری مسؤولان و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، معدن تیتانیوم کهنوج به بخش‌خصوصی واگذار شد. به گزارش مناقصه‌مزایده، مسلم مروجی‌فرد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بیش از ۳۰ سال این معدن در اختیار دولت بود ولی به دلیل […]

واگذاری معدن تیتانیوم کهنوج به بخش‌خصوصی

رئیس سازمان صنعت،معدن‌وتجارت جنوب کرمان، گفت پس از دو سال پیگیری مسؤولان و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، معدن تیتانیوم کهنوج به بخش‌خصوصی واگذار شد.

به گزارش مناقصه‌مزایده، مسلم مروجی‌فرد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بیش از ۳۰ سال این معدن در اختیار دولت بود ولی به دلیل حجم سرمایهگذاری بالا و کمبود منابع دولتی و نداشتن تکنولوژی، فعال نشده بود.

وی با بیان اینکه واگذاری معدن تیتانیوم کهنوج از اولویت‌های کاری سازمان صنعت،معدن‌وتجارت بود، افزود: این معدن به شرکت نفت پاسارگاد که یکی از شرکت‌های موفق کشور بوده و طی دو سال گذشته بیش از شش هزار میلیارد تومان در کشور سرمایهگذاری کرده واگذار شد.

وی ادامه داد: با ایجاد این طرح، توازن صنعتی تقریباً در جنوب و شمال کرمان محقق می‌شود.

رئیس سازمان صنعت،معدن‌وتجارت جنوب کرمان تصریح کرد: معدن تیتانیوم کهنوج بیش از هزار نفر اشتغالزایی مستقیم و یکهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری نیاز دارد، که با بیش از ۲۰ جلسه نماینده مردم پنج شهرستان جنوبی با وزیر و رئیس ایمیدرو (سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع‌معدنی ایران) با نظر مساعد به بخش‌خصوصی واگذار شد.

وی اظهار داشت: با رایزنی فشرده و سفر رحمانی وزیر صنعت،‌معدن‌وتجارت به جنوب کرمان، با توجه به اینکه طی این دو سال در حوزه بخش‌خصوصی در جنوب کرمان طرح‌های خوبی همچون طلا، مس جیرفت و مس رمشک اجرا شده موافقت شد که این معدن به بخش‌خصوصی واگذار شود.

به گفته مسؤولان، با توجه به اینکه سالانه ۵۰ هزار تن پیگمنت (رنگدانه) به کشور وارد می‌شود، با اتمام این کارخانه نیاز کشور به پیگمنت تأمین خواهد شد.

مجتمع تیتانیوم کهنوج سالانه ۱۳۰ هزار تن کنسانتره و ۷۰ هزار تن سرباره تولید می‌کند. ذخیره قطعی معدن تیتانیوم کهنوج ۱۵۰ میلیون تن و ذخیره احتمالی آن ۴۰۰ میلیون تن است. تیتانیوم، کروم و مس از مهم‌ترین معادن جنوب استان کرمان است که عملیات اکتشاف و استخراج در پهنه‌های معدنی این منطقه در دست اجراست.