انعقاد قرارداد ۶۴ میلیون یورویی در دو پروژه پتروشیمی‌ و پالایشگاهی

انعقاد قرارداد ۶۴ میلیون یورویی در دو پروژه پتروشیمی‌ و پالایشگاهی  مدیرعامل شرکت ماشین‌سازی اراک گفت: قرارداد ساخت و راه‌اندازی تجهیزات ویژه مجتمع متانول دنا و سیراف به ارزش ۶۴ میلیون یورو در این واحد تولیدی دانش‌بنیان منعقد شد. جعفر صفری تصریح کرد: این قرارداد با پیگیری‌های اعضای هیأت‌مدیره شرکت ماشین‌سازی با دو شرکت‌ صنایع […]

انعقاد قرارداد ۶۴ میلیون یورویی در دو پروژه پتروشیمی‌ و پالایشگاهی

 مدیرعامل شرکت ماشین‌سازی اراک گفت: قرارداد ساخت و راه‌اندازی تجهیزات ویژه مجتمع متانول دنا و سیراف به ارزش ۶۴ میلیون یورو در این واحد تولیدی دانش‌بنیان منعقد شد.

جعفر صفری تصریح کرد: این قرارداد با پیگیری‌های اعضای هیأت‌مدیره شرکت ماشین‌سازی با دو شرکت‌ صنایع پتروشیمی‌دنا و شرکت سرمایه‌گذاری سیراف انرژی منعقد شده است.

وی ادامه داد: ظرفیت هرکدام از این قراردادها پنج‌هزار متریک تن در روز است و ارزش مالی هرکدام از این قراردادها نیز ۳۲ میلیون یورو است.

مدیرعامل شرکت ماشین‌سازی اراک، اظهار داشت: این قرارداد شامل انجام خدمات مهندسی، تأمین، ساخت، رنگ‌آمیزی، تست بازرسی، بسته‌بندی، تهیه مدارک فنی، حمل، تأمین قطعات یدکی دوره راه‌اندازی و بهره‌برداری آغازین و بهره‌برداری سالانه از جمله قطعات یدکی اصلی، خدمات نظارت بر نصب، پیشراه‌اندازی و راه‌اندازی، تهیه و ارائه اطلاعات، دستورالعمل‌ها، نقشه‌ها و اجرای تمامی‌فعالیت‌های مرتبط با تعهدات فروشنده منعقد شده است.

صفری بیان کرد: محل اجرای این طرح در عسلویه و بندر دیر است که از یکم اسفندماه کلید می‌خورد و مدت زمان این قرارداد نیز ۲۱ ماه است.

وی اظهار داشت: با وجود برخورداری از نیروهای زبده و کارآزموده در شرکت ماشین‌سازی اراک، برای تکمیل و راه‌اندازی این دو قرارداد فرصت اشتغال قابل‌توجهی نیز در این واحد تولیدی ایجاد می‌شود.

مدیرعامل شرکت ماشین‌سازی اراک گفت: ۱۰ محصول جدید این واحد تولیدی به عنوان دانش‌بنیان شناخته شده و اولویت اصلی این شرکت ضمن فعالیت گسترده در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی‌و معدن توجه ویژه به تولیدات دانش‌بنیان است.

صفری، مجموع بدهی‌های ماشین‌سازی به بانک‌ها و نهادهای خدماتی را کمتر یک‌هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: با انعقاد قراردادهای مختلف بین این واحد دانش‌بنیان با شرکت‌های مختلف، این حجم بدهی چشمگیر نیست.

وی، چکش‌های بادی، ماشین‌آلات معدنی و الکتروموتورهایی با ظرفیت بالا، پل‌های فلزی، مخازن کروی، مخازن مسقف و ثابت و متحرک، دیگ‌های بخار، شیرآلات نفت و گاز را از تولیدات استراتژیک ماشینسازی عنوان کرد و گفت: به دست آوردن ۶۰ درصد از بازار داخلی و ۳۰ درصد بازار خارجی از اهداف بلندمدت این واحد دانش‌بنیان است.

مدیرعامل شرکت ماشین‌سازی اراک اضافه کرد: این واحد تولیدی تا سه سال پیش با کمتر از ۲۵ درصد فعالیت می‌کرد اما با تدوین برنامه‌های مدون و انعقاد قراردادهای مختلف اکنون ماشین‌سازی اراک با ظرفیت ۴۰ درصدی فعالیت می‌کند.