مدیر مجتمع معادن زغالسنگ طبس خبر داد طبس قطب زغالسنگ کشور مدیرمجتمع معادن زغالسنگ طبس گفت: منطقه زغالدار طبس با وسعتی بالغ بر ۳۰هزار کیلومتر مربع و ذخیره اکتشافی ۲٫۷۵ میلیارد تن زغالسنگ ککشو و حرارتی، غنیترین و بزرگترین ناحیه زغالی ایران محسوب میشود که حدود ۷۶ درصد ذخایر زغالی کشور را در خود جای […]
مدیر مجتمع معادن زغالسنگ طبس خبر داد
طبس قطب زغالسنگ کشور
مدیرمجتمع معادن زغالسنگ طبس گفت: منطقه زغالدار طبس با وسعتی بالغ بر ۳۰هزار کیلومتر مربع و ذخیره اکتشافی ۲٫۷۵ میلیارد تن زغالسنگ ککشو و حرارتی، غنیترین و بزرگترین ناحیه زغالی ایران محسوب میشود که حدود ۷۶ درصد ذخایر زغالی کشور را در خود جای داده است.
به گزارش مناقصهمزایده، حمیدرضا عسکری؛ مدیر مجتمع معادن زغالسنگ طبس با بیان این مطلب گفت: منطقه زغالدار طبس با وسعتی بالغ بر ۳۰هزار کیلومتر مربع و ذخیره اکتشافی ۲٫۷۵ میلیارد تن زغالسنگ ککشو و حرارتی، غنیترین و بزرگترین ناحیه زغالی ایران محسوب میشود که حدود ۷۶ درصد ذخایر زغالی کشور را در خود جای داده است.
وی با اشاره به سیاستگذاری شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در راستای طرح جامع فولاد و زغالسنگ کشور، بیان کرد: در این راستا تعدادی از بلوکهای منطقه زغالی طبس جهت سرمایهگذاری واگذار شده است.
عسکری با اشاره به اینکه در بخش زغالهای حرارتی، بلوک یک معدن کوچکعلی شمالی با ذخیره ۳۹٫۵ میلیون تن زغالسنگ حرارتی، در سال ۱۳۹۷ به شرکت توسعه معادن سرب و روی مهدیآباد واگذار شده است، افزود: پس از چهار سال دوره تجهیز، بهرهبرداری از این معدن در سال ۱۴۰۱ با ظرفیت تولید سالانه ۱۵۰ هزارتن کنستانتره زغالسنگ حرارتی آغاز خواهد شد.
به گفته وی در حالحاضر در طرحهای در دست اجرا بالغ بر ۵۴۰ نفر اشتغال مستقیم ایجاد شده است که با بهرهبرداری کامل از طرحها، طی پنج سال آتی ظرفیت تولید سالیانه به یک میلیون و ۱۰۰ هزارتن زغالسنگ خام و ۷۰۰ هزارتن زغالسنگ کنستانتره خواهد رسید و ظرفیت اشتغال مستقیم بالغ بر ۳۵۰۰ نفر را در پی خواهد داشت.
عسکری با بیان اینکه در راستای ارتقای زیرساختهای ایمنی، طرح احداث پایگاه امداد و نجات مرکزی در منطقه زغالدار طبس با ۲۱۰۰ متر مربع زیربنای ساختمانی و ۲۵۰۰ مترمربع محوطهسازی در دستور کار قرار گرفته است، افزود: جانمایی این پایگاه در محدوده پروده۴ انجام و سرمایهگذاری مورد نیاز جهت احداث پایگاه (به غیر از هزینه تجهیزات) بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال برآورد شده است که در مرحله انتخاب پیمانکار جهت اجرای طرح بوده و در سال ۱۴۰۰ به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی در خاتمه تأکید کرد: بهرهبرداری از این طرح موجب ارتقای شاخصهای ایمنی منطقه و ایجاد امنیت روانی و حفظ و صیانت از نیروهای انسانی شاغل در معادن خواهد شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.