اخلال در بازار كود در پي كاهش توليد كود پتروشيميها نوسانات در تأمین كود پتروشيميايي متوقف میشود معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: کشاورزان نگران نباشند چراکه با پیگیریهای انجام شده کود مورد نیاز کشاورزان شرق و غرب اصفهان در حال تأمین است. به گزارش مهر، اصغر رستمی اظهار داشت: کود […]
اخلال در بازار كود در پي كاهش توليد كود پتروشيميها
نوسانات در تأمین كود پتروشيميايي متوقف میشود
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: کشاورزان نگران نباشند چراکه با پیگیریهای انجام شده کود مورد نیاز کشاورزان شرق و غرب اصفهان در حال تأمین است.
به گزارش مهر، اصغر رستمی اظهار داشت: کود شیمیایی یکی از نهادههایی است که توسط وزارت جهاد کشاورزی از طریق منابع تولید داخلی و خارجی تأمین میشود و به صورت نهادههای حمایتی در اختیار بخش کشاورزی قرار میگیرد.
وی افزود: کودهای ازته توزیعی در بین کشاورزان محصول تولید داخلی است و کودهایی نظیر کود فسفاته به کشور وارد میشود که با توجه به شرایط تحریمی دچار نوساناتی شده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان تصریح کرد: بخشی از کودهای ازته توسط وزارت جهاد کشاورزی در بین استانها تقسیم میشود و سهم هر استان متناسب با سطوح اراضی زیرکشت و نوع محصولات هر استان تعریف شده و به مرور زمان در طول یک سال تأمین میشود.
وی بیان داشت: این نکته را باید در نظر داشت که درصدی از سهمیه کود تعریف شده استانی محقق نمیشود و سازمان جهاد کشاورزی هم متناسب با اراضی زیر کشت این کودها را در بین شهرستانها تقسیم میکند. کودهای سهمیهای توسط شرکت خدمات حمایتی تأمین میشود و توسط کارگزاریهایی که در اقصینقاط شهرستانها و دهستانها قرار دارد با نظر مدیریت جهاد کشاورزی بین کشاورزان توزیع خواهد شد.
رستمی با اشاره به اینکه بخشی از کودها هم از طریق پتروشیمی در بازار آزاد عرضه میشود، ابراز داشت: امسال با توجه به وضعیت سرما و کمبود گاز، تولید کود شیمیایی توسط پتروشیمیها کاهش یافته و همین باعث اختلال در تولید کود ازته و نگرانی کشاورزان شده است.
وی افزود: با توجه به اینکه در اسفندماه، کشاورزان به ویژه در حوضه زایندهرود نیاز کودی برای زراعت دارند، این کمبود کود بیشتر نمایان میشود؛ در حالی که با تدابیر اندیشیده شده و پیگیریهای صورت گرفته، میزان قابلتوجهی از کودشیمیایی که در انبارهای شرکت خدمات حمایتی موجود است در کمترین زمان ممکن به مراکز دهستانها و کارگزاریها در مراکز جهاد کشاورزی منتقل خواهد شد تا در دسترس کشاورزان شرق و غرب استان اصفهان قرار بگیرد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به اینکه همواره نیاز زراعتی به کود بیش از توزیع کود سهمیهای در بین کشاورزان بوده است، اظهار داشت: همواره سعی کردیم کودی که وزارت جهاد کشاورزی به صورت سهمیهای در اختیار ما قرار میدهد به صورت عادلانه در بین کشاورزان استان اصفهان توزیع شود.
وی ابراز داشت: برای رسیدن به توزیع متعادل و عادلانه کودشیمیایی در بین کشاورزان استان اصفهان، سامانهای طراحی شده که کشاورزان با مراجعه به مراکز جهاد کشاورزی، با تعیین سهمیه به عامل توزیع مراجعه کرده و کود سهمیهای منظور شده را تحویل میگیرند.
رستمی با اشاره به مراجعه کشاورزان به مراکزجهاد کشاورزی برای تحویل کودشیمیایی اظهار داشت: با توجه به آنکه نیاز واقعی کشاورزان به کود شیمیایی از توان این سازمان خارج است ممکن است با دلنگرانیهای کشاورزان مواجه شویم اما این اطمینان رابه کشاورزان میدهیم که با تلاشهای انجام شده در جهت تحقق نسبی نیاز کودی کشاورزان اقدامات مطلوبی انجام شده است.
وی افزود: علاوه بر توزیع سهمیهای کودهای شیمیایی، درخواستی برای تأمین مجدد نیاز کودی استان اصفهان داشتیم که در حال تأمین است و با حداکثر توان در جهت نیاز کودی کشاورزان اقدام میکنیم.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به اینکه ۱۲۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی در استان اصفهان به صورت دیمی و آبی زیر کشت غله رفته است، اظهار داشت: تا پایان اسفندماه سهمیه کودهای ازته استان اصفهان محقق خواهد شد و در اختیار کشاورزان قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه هیچگونه تفاوتی در نحوه توزیع کود بین کشاورزان شرق و غرب وجود ندارد، گفت: کود کشاورزان براساس سهمیه توزیع میشود اما با توجه به دمای متفاوت در شرق و غرب استان اصفهان، زمان استفاده از کود بین کشاورزان متفاوت است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.