ذخیره ۳ میلیارد و ۲۶۵ میلیون تنی معادن فارس رئیس سازمان صنعت،معدنوتجارت فارس گفت: براساس ویژگیهای زمینشناسی معدنی هم اینک از ۳۷ نوع ماده معدنی شناسایی شده در استان ۲۳ نوع از جمله سنگ آهک، مارن، سنگ گچ، مرمریت، سنگ چینی، خاکنسوز، خاک صنعتی، نمک آبی و سنگی، سیلیس، کوارتزیت، منگنز، سرب، روی، کرومیت، باریت، […]
ذخیره ۳ میلیارد و ۲۶۵ میلیون تنی معادن فارس
رئیس سازمان صنعت،معدنوتجارت فارس گفت: براساس ویژگیهای زمینشناسی معدنی هم اینک از ۳۷ نوع ماده معدنی شناسایی شده در استان ۲۳ نوع از جمله سنگ آهک، مارن، سنگ گچ، مرمریت، سنگ چینی، خاکنسوز، خاک صنعتی، نمک آبی و سنگی، سیلیس، کوارتزیت، منگنز، سرب، روی، کرومیت، باریت، سنگآهن، مس، گرانیت در حال بهرهبرداری است.
به گزارش مناقصهمزایده، حمیدرضا ایزدی، درخصوص قابلیتها و توانمندیهای معدنی استان افزود: تنوع مواد معدنی قابل برداشت، انواع سنگهای تزئینی و نما با مزیت صادراتی و تولید در حدود ۱۸ درصد از کل تولید کشور، وجود انواع خاکهای نسوز و صنعتی، منابع عظیم انواع مصالح ساختمانی، کشف ذخایر دولومیت در جنوب استان فارس، وجود پتانسیلهای سنگآهن در شرق فارس، معادن فلزی استان از جمله این قابلیتها است.
وی اضافه کرد: ۶۴۳ معدن فعال با سرمایهگذاری هفتهزار و ۲۷۵ میلیارد ریال و اشتغال هشت هزار و ۳۳۵ نفر در حال بهرهبرداری در استان فارس فعالیت میکنند.
رئیس سازمان صنعت،معدنوتجارت فارس گفت: این معادن ذخیرهای معادل سههزار و ۲۶۵ میلیون تن است و سالانه بیش از ۵۰ میلیون تن مواد معدنی از آن استخراج میشود.
ایزدی ادامه داد: امسال در بخش معدن ۳۴ پروانه بهرهبرداری اکتشاف و ۱۵ فقره گواهی کشف و ۴۲ پروانه بهرهبرداری صادر شده است.
وی اضافه کرد: فارس از نظر تعداد معادن رتبه۴ از نظر میزان استخراج رتبه۴ و از نظر ذخایر معدنی جایگاه هفت کشور را در اختیار دارد و از جمله استانهایی است که بالاترین میزان کشفهای معدنی کشور را به خود اختصاص داده است و در حوزه اشتغال معدنی هم جزء استانهای برتر کشور محسوب میشود که برای تکمیل زنجیره تولید و ایجاد ارزشافزوده در معادن استان، احداث واحدهای صنایعمعدنی مرتبط با مواد معدنی موجود در استان رونق بیشتری خواهد گرفت.
رئیس سازمان صنعت،معدنوتجارت فارس تصریح کرد: ایجاد واحدهای صنایعمعدنی که مواد معدنی مورد نیاز آنها از معادن استان قابل تأمین است، علاوه بر جلوگیری از خامفروشی مواد معدنی و تکمیل زنجیره تولید ارزشافزوده، اشتغال پایداری را ایجاد خواهد کرد.
ایزدی افزود: در سال گذشته میزان حقوق دولتی وصولی از معادن استان ۳۵۱ میلیارد ریال بوده و در ۱۰ ماهه سالجاری ۳۰۷ میلیارد ریال وصول شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۳۰ درصد رشد داشته است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.