يك مجتمع پتروشيمي در آستانه بورسی شدن شرکت پلیمر آریاساسول که در رتبهبندی سال گذشته یکصد شرکت برتر ایران (IMI 100) رتبه اول سودآوری را در صنعت پتروشیمی به خود اختصاص داده بود پس ازطی فرآیندی طولانی و پیچیده نهایتاً آماده عرضه اولیه در بازار دوم فرابورس ایران شد. به گزارش ایلنا، امیرحسین بحرینی، مدیرعامل این […]
يك مجتمع پتروشيمي در آستانه بورسی شدن
شرکت پلیمر آریاساسول که در رتبهبندی سال گذشته یکصد شرکت برتر ایران (IMI 100) رتبه اول سودآوری را در صنعت پتروشیمی به خود اختصاص داده بود پس ازطی فرآیندی طولانی و پیچیده نهایتاً آماده عرضه اولیه در بازار دوم فرابورس ایران شد.
به گزارش ایلنا، امیرحسین بحرینی، مدیرعامل این شرکت با بیان این خبر افزود: سهام پلیمرآریاساسول، با توجه به حاشیه سود بسیار مناسب، فروش پایدار، تکنولوژی و خطوط تولید روزآمد و تولید حداکثری محصولات جدید مورد نیاز بازار و در نهایت عدم ریسک وصول مطالبات، یکی از جذابترین سهامهای عرضه شده در تاریخ سازمان بورس اوراق بهادار خواهد بود.
وی درخصوص فرآیند نحوه پذیرش گفت: کار پذیرش این شرکت در بورس با توجه به مالکیت مساوی هر دو سهامدار از پیچیدگیها و حساسیتهای گستردهای برخوردار بود اما خوشبختانه پس از ماهها کار کارشناسی، بررسی پتانسیلها و ابزارهای قانونی در قانون تجارت و مقررات بازار سرمایه و البته همکاری سازمان بورس و شرکت فرابورس ایران و در نهایت با اجرایی نمودن مصوبه جدید «سهام ممتاز» آریاساسول توانست در انتهای سال آماده عرضه اولیه شود تا اولین شرکتی باشد که با استفاده از ظرفیت سهام ممتاز پذیرش و عرضه میگردد.
بحرینی در ادامه ضمن اشاره به عملکرد مثالزدنی و موفق شرکت در حوزه فروش و وصول مطالبات طی سنوات گذشته عنوان داشت که با توجه به فرآیندهای شفاف فروش و استقرار نظام جامع کنترلهای داخلی و حاکمیت شرکتی این شرکت در بازگرداندن درآمدهای فروش همواره بهطور کامل موفق بوده است.
وی همچنین با اشاره ظرفیتهای بالای فنی و تخصصی شرکت در حوزه تولید و پشتیبانی تولید اذعان داشت کادر مجرب و فرآیندهای مدرن پشتیبانی فنی و نگهداری منجر به استمرار تولید پایدار و حداکثری در کلیه واحدهای مجتمع طی سنوات اخیر شده است.
بحرینی افزود: پروژه افزایش ظرفیت و بهروزرسانی تجهیزات و تکنولوژی تولید واحد اتان کراکر مجتمع پس از ۲۵ ماه تلاش مستمر با موفقیت کامل در بهمنماه سالجاری و دقیقاً در مدت زمان پیشبینی شده به انجام رسید و ظرفیت تولید پایدار اتیلن به یک میلیون و یکصد هزار تن در سال افزایش یافت.
وی در ادامه گفت: دو واحد تولید پلیاتیلن سبک و پلیاتیلن متوسط و سنگین این شرکت نیز با بهروزرسانی تجهیزات و رفع برخی گلوگاهها هر کدام به تنهایی با ظرفیت ۳۷۵ هزار تن در سال در مدار تولید قرار دارند و توانستهاند طی سالهای اخیر محصولات تخصصی جدید و با ارزشافزوده بالایی تولید و روانه بازار داخل نمایند.
بحرینی ضمناً با اشاره به طرحهای توسعه در دست اجرای شرکت گفت: پروژه احداث یک واحد جدید پلیاتیلن به ظرفیت ۳۰۰ هزار تن نیز آغاز شده که براساس برنامهریزیهای انجام شده تیرماه سال ۱۴۰۱ به سرویس خواهد آمد و حدودا ۲۵۰ میلیون دلار به مجموع درآمدهای شرکت اضافه خواهد نمود.
وی در پاسخ به سؤال زمان دقیق عرضه اولیه گفت: با همکاری نزدیک با سازمان بورس و شرکت فرابورس ایران در تلاش هستیم این مهم تا پایان سالجاری تحقق یابد.
شرکت پلیمر آریاساسول با سرمایهگذاری مشترک شرکت ملی صنایع پتروشیمی و شرکت ساسول آفریقایجنوبی به صورت Joint Venture و با سرمایهگذاری بیش از دو میلیارد دلار در سال ۱۳۸۷ به بهرهبرداری رسید. این شرکت هماکنون با ظرفیت تولید نزدیک به دو میلیون تن اتیلن، برشهای سه کربنه و انواع پلیاتیلن سبک، سنگین و متوسط یکی از بزرگترین تولیدکنندگان پلیمر در منطقه است که در سال مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه سال ۱۳۹۷ موفق شد با فروشی بالغ بر ۵۸۰۰ میلیارد تومان به سود خالص ۳۲۰۰ میلیارد تومان دست یابد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.