هیات اتحادیه اروپا برای توسعه همکاری‌های علمی و فن‌آوری به تهران می‌آید

  اولین هیأت اتحادیه اروپا در بخش علوم و فن‌آوری وارد تهران می‌شود و فردا -سه شنبه‌ـ با نمایندگان دستگاه‌های مختلف، پیرامون همکاری‌های مشترک در ۲۲ موضوع تخصصی به بحث و تبادل نظر خواهد نشست. به گزارش ایرنا، اتحادیه اروپا اخیراً سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران را رسماً به عنوان محور ملی ارتباطی و […]

 

اولین هیأت اتحادیه اروپا در بخش علوم و فن‌آوری وارد تهران می‌شود و فردا -سه شنبه‌ـ با نمایندگان دستگاه‌های مختلف، پیرامون همکاری‌های مشترک در ۲۲ موضوع تخصصی به بحث و تبادل نظر خواهد نشست.

به گزارش ایرنا، اتحادیه اروپا اخیراً سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران را رسماً به عنوان محور ملی ارتباطی و هماهنگ کننده همکاری‌های علمی و فن‌آوری خود با مراکز تخصصی جمهوری اسلامی ایران انتخاب و معرفی کرد.

قائم مقام رییس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران در امور بین‌الملل در خصوص اولین اقدام عملی اتحادیه اروپا در رابطه با توسعه همکاری‌های علمی فن‌آوری با جمهوری اسلامی ایران در دوران پساتحریم، به ایرنا گفت: کمیسیون اتحادیه اروپا، ۲۲ موضوع و زمینه تخصصی را برای همکاری‌های علمی فن‌آوری با ایران مشخص و اعلام کرده است و از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی درخواست کرد که همکاران این طرح‌ها را مشخص کنیم که ما نیز این کار را انجام دادیم.

محمود مولی نژاد افزود: اولین جلسه میان اعضای هیأت اتحادیه اروپا در بخش علم و فن‌آوری با نمایندگان ۲۲ نهاد و سازمان ایرانی که در زمینه طرح‌های مشخص شده فعالیت دارند، فردا ۲۷ بهمن ماه به میزبانی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران برگزار خواهد شد.

به گفته وی، زمینه‌های همکاری مورد توافق ایران و اتحادیه اروپا در حوزه‌های نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی، کشاورزی، هوافضا، امور مالی، بنگاه‌های کوچک و متوسط، آینده پژوهی، جنبه‌های حقوقی علم و فن‌آوری، فن‌آوری‌های نوظهور، فن‌آوری ارتباطات و اطلاعات، کارآفرینی و آموزش، بهداشت و رفاه اجتماعی، ایمنی غذایی و تحقیقات اقیانوسی و دریایی خواهد بود.

مولی نژاد یادآور شد: طبق توافقات اولیه، اقتصاد زیستی، انرژی‌های پاک، حمل و نقل هوشمند، تغییرات آب و هوایی، جوامع خلاق، امنیت شبکه‌های اینترنتی، دانش هسته‌ای، مراکز ترویج علم و علم در خدمت جامعه از دیگر محورهای همکاری‌های آینده ایران و اتحادیه اروپا در عرصه‌های علمی و فن‌آورانه خواهد بود.

وی تصریح کرد: در نقشه راه و برنامه‌های ۲۲ دستگاه و سازمان ایرانی که از طرف سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی به اتحادیه اروپا پیشنهاد شده‌اند، به هیأت اروپایی ارایه خواهد شد تا نهایتاً به پروژه‌های مشترک برسیم.

 

قائم مقام رییس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران در امور بین‌الملل با بیان این‌که اولین پروژه مشترک ایران با اتحادیه اروپا در قالب این همکاری‌های جدید در زمینه «غذا برای آینده» Food for future خواهد بود، توضیح داد: اولین گروه از کارشناسان ما به زودی به بروکسل اعزام می‌شوند و در نشست اتحادیه اروپا در زمینه «غذا برای آینده» شرکت می‌کنند و به این ترتیب، همکاران ما در اروپا در این زمینه خاص مشخص خواهد شد.