تلف شدن انرژی دو نیروگاه با سوختن لامپهای رشتهای طبق مصوبه هیأت دولت تولید و واردات لامپهای پرمصرف بالای ۴۰ وات متوقف شده که به گفته مدیرعامل سازمان بهرهوری انرژی با حذف لامپهای رشتهای حدود ۱۷۰۰ مگاوات معادل دو نیروگاه کاهش پیک مصرف به وجود خواهد آورد. به گزارش ایسنا، سیدحسنسجادی در نشستی خبری در […]
تلف شدن انرژی دو نیروگاه با سوختن لامپهای رشتهای
طبق مصوبه هیأت دولت تولید و واردات لامپهای پرمصرف بالای ۴۰ وات متوقف شده که به گفته مدیرعامل سازمان بهرهوری انرژی با حذف لامپهای رشتهای حدود ۱۷۰۰ مگاوات معادل دو نیروگاه کاهش پیک مصرف به وجود خواهد آورد.
به گزارش ایسنا، سیدحسنسجادی در نشستی خبری در پاسخ به سؤال ایسنا درباره تأثیر حذف لامپهای رشتهای در میزان صرفهجویی انرژی اظهار کرد: پیشبینی ما این است که امسال پیک مصرف به ۵۳ هزار مگاوات برسد و باید گفت که اجرای این پروژه حداکثر ۴ ماه زمان میبرد.
وی ادامه داد: ظرف ششماه آینده اگر همه لامپها استاندارد باشد ما شکست پیک ۱۷۰۰ مگاواتی را در بخش تولید را شاهد خواهیم بود.
مدیرعامل سازمان بهرهوری انرژی در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه چند درصد از لامپهای پرمصرف حذف میشوند و برای لامپهای پرمصرف زیر ۴۰ وات چه برنامهای دارید، گفت: برای لامپهای زیر ۴۰ وات رشتهای نیز که لامپهای پربازدهای هستند جایگزینهایی وجود دارد اما تصمیم این بوده که این کار به تدریج انجام شود، اما باید گفت که برای آنها نیز در آینده نزدیک برنامههایی داریم.
سجادی با بیان اینکه در حال حاضر تنها ۴ تولیدکننده لامپهای رشتهای در کشور تولید میکنند، تصریح کرد: یکی از این تولیدکنندگان امروز درخواست لغو پروانه تولید لامپ رشتهای خود را به وزارت صنعت ارایه داد.
وی درباره میزان واردات لامپهای کممصرف ادامه داد: ۱۰ تا ۱۵ میلیون لامپ کممصرف وارد کشور میشود که به همین میزان نیز بهطور سالانه تولید صورت میگیرد.
مدیرعامل سازمان بهرهوری انرژی در پاسخ به این سؤال که گفته میشود لامپهای کممصرف سرطانزا هستند، افزود: بحث سرطانزا بودن لامپهای کممصرف در سالهای گذشته همواره مطرح بوده، اما موضوعی که احتمال مطرح شدن آن را تقویت میکند تمایل برخی سودجویان برای جلوگیری از رونق گرفتن بازار لامپهای کممصرف بوده است.
سجادی اظهار کرد: براساس تستهایی که در آزمایشگاههای معتبر و آزمایشگاه سازمان بهرهوری انرژی صورت گرفته این لامپها سرطانزا نیستند، البته گرچه در داخل این لامپها جیوه وجود دارد باید تولیدکنندگان هنگام تولید روی جعبهها نکات آموزشی را به استفادهکنندگان ارایه دهند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.