احیاء و فعال‌سازی ۲۰۰ معدن کوچک‌مقیاس در کنار احداث ۲۵ کارخانه فرآوری

برنامه‌های ایمپاسکو در راستای تحقق جهش تولیدات معدنی اعلام شد احیاء و فعال‌سازی ۲۰۰ معدن کوچک‌مقیاس در کنار احداث ۲۵ کارخانه فرآوری شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، (ایمپاسکو) برنامه‌های سال جدید را اعلام کرد. این برنامه که بر مبنای «جهش تولید» قرار داده شد، احیای معادن ۲۰۰ معدن،‌ راه‌اندازی یک معدن جدید طلا، […]

برنامه‌های ایمپاسکو در راستای تحقق جهش تولیدات معدنی اعلام شد

احیاء و فعال‌سازی ۲۰۰ معدن کوچک‌مقیاس در کنار احداث ۲۵ کارخانه فرآوری

شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران، (ایمپاسکو) برنامه‌های سال جدید را اعلام کرد. این برنامه که بر مبنای «جهش تولید» قرار داده شد، احیای معادن ۲۰۰ معدن،‌ راه‌اندازی یک معدن جدید طلا، حفاری‌های اکتشافی و افزایش تولید واحدهای تحت پوشش را پیشرو دارد.

به گزارش مناقصه‌مزایده، ایمپاسکو، در سال ۹۹ با هدف دستیابی به «جهش تولید» برنامه افزایش تولید با احیاء و فعال‌سازی ۲۰۰ معدن کوچک‌مقیاس، توسعه و افزایش سرمایه‌گذاری و همچنین تولید با احداث ۲۵ کارخانه فرآوری در معادن کوچک‌مقیاس را در دستور کار قرار داده است.

علاوه بر این، به بهره‌برداری رسیدن کارخانه فرآوری طلای هیرد به ظرفیت ۲۰۰ کیلوگرم شمش طلا تا پایان سال ۱۳۹۹، (برنامه تولید ۱۰۰ کیلوگرم طلا در سال ۱۴۰۰ و ۲۰۰ کیلوگرم در سال ۱۴۰۱) و نیز احداث کارخانه تولید آهک هیدراته کوه لار به ظرفیت ۳۰٫۰۰۰ تن تا پایان سال ۱۳۹۹ از جمله برنامه‌های شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران در سال‌جاری است.

بر اساس این گزارش، انجام ۵۲ هزار متر حفاری اکتشافی و مطالعه ۵۲ هزار کیلومترمربع پهنه اکتشافی از دیگر برنامه‌های ایمپاسکو در سال ۹۹ است.

افزایش تولید در مجتمع نفلین سینیت کلیبر با اصلاح خط تولید فعلی و اجرای طرح ۴۰ هزار تنی فرآوری به روش تر با مشارکت سرمایهگذار خارجی و تولید ۱۰ هزارتن کنسانتره نفلین سینیت در سال ۱۳۹۹ و همچنین اصلاح فرآیند خردایش، جایگزینی کوره و افزایش راندمان تولید در آنتیموان سفید آبه و افزایش تولید به ۱۰ تن شمش آنتیموان را از دیگر برنامه‌های سال‌جاری در جهت اصلاح خطوط تولید، افزایش بهره‌وری در مجتمع‌های تولیدی تابعه شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران است.

در سال‌های گذشته مجتمع‌های تولیدی سرب نخلک، فروکروم سبزوار و فسفات آسفوردی به رکورد تولید دست یافته اند، به عنوان نمونه در واحد نخلک تولید از ۱۸۰۰ تن در سال ۹۵ به ۸۰۰۰ تن و در واحد فروکروم سبزوار تولید از ۸۰۰۰ تن به ۲۰٫۰۰۰ تن در سال ۹۸ رسیده است.