معاون سازمان صمت استان سمنان خبر داد ایجاد ۳ واحد تولید مس کاتدی و کنسانتره در استان سمنان معاون امور معادن و صنایعمعدنی سازمان صنعت،معدنوتجارت سمنان گفت: در راستای جهش تولید سه واحد تولیدی مس کاتدی و کنسانتره مس سولفیدی در استان افتتاح خواهد شد. به گزارش مهر، محمد فروهر در نشست بررسی طرحهای معدنی […]
معاون سازمان صمت استان سمنان خبر داد
ایجاد ۳ واحد تولید مس کاتدی و کنسانتره در استان سمنان
معاون امور معادن و صنایعمعدنی سازمان صنعت،معدنوتجارت سمنان گفت: در راستای جهش تولید سه واحد تولیدی مس کاتدی و کنسانتره مس سولفیدی در استان افتتاح خواهد شد.
به گزارش مهر، محمد فروهر در نشست بررسی طرحهای معدنی حوزه مس در استان سمنان به میزبانی صمت استان از تحقق جهش تولید در معادن و صنایعمعدنی مس استان طی سال ۹۹ خبر داد و ابراز داشت: افتتاح و بهرهبرداری سه واحد معدنی تولید مس با سرمایهگذاری ۷۵۰ میلیارد ریال در سالجاری در دستور کار است که با تحقق این واحدها شعار سال در زمینه صنعت مس تحقق مییابد.
وی با بیان اینکه این واحدهای تولیدی در زمینه مس کاتدی و کنسانتره مس سولفیدی فعالیت میکنند، افزود: این واحدها ظرفیت حدود دو هزار تن تولید مس کاتدی و سولفیدی را خواهند داشت و میتوانند اشتغال خوبی را به همراه بیاورند.
معاون صمت استان سمنان با بیان اینکه معادن مس استان ظرفیت استخراج سالانه ۷۵۰ هزار تن سنگ مس با عیار میانگین یک درصد را دارند در نتیجه برای تأمین مواد اولیه این واحدها مشکلی نداریم، تأکید کرد: در سال گذشته ۳۴۲ هزار تن سنگ مس از معادن استان استخراجشده که با بهرهبرداری از این سه طرح صنعتی ظرفیت استخراج از این معادن نیز افزایش خواهد یافت.
فروهر ایجاد ارزشافزوده بیشتر، فرصتهای شغلی را دیگر ویژگی بارز این سه واحد معدنی دانست و تصریح کرد: یک واحد تولیدی فرو سیلیکو منگنز و یک واحد تولیدی پنلهای گچی نیز در سال ۹۹ راهاندازی میشوند که میتوانند تحولات خوبی را در استان به وجود بیاورند.
وی به موانع توسعه واحدهای تولیدی و فرآوری در زمینه معادن نیز اشاره کرد و با تأکید بر ضرورت رفع آنها، گفت: کمبود زیرساختهای مناسب در مناطق جنوبی شهرستانهای شاهرود و دامغان بهخصوص عدم توسعه شبکه برق صنعتی و تأمین آب موردنیاز بخش صنعت از مهمترین مشکلات توسعه صنایعمعدنی فلزی در استان است.
معاون معدنی سازمان صمت استان سمنان همچنین گفت: ایجاد پست و شبکه انتقال برق در مناطق دارای پتانسیل معدنی جنوب استان سمنان از برنامههای بلندمدت برای توسعه زیرساختهای کمربند معادن فلزی جنوب استان سمنان است چرا که در حالحاضر این واحدهای صنعتی با استفاده از ژنراتور برق موردنیاز خود را تأمین میکنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.