كاهش نرخ پالايش نفتخام در پالايشگاهها از ساخالین در شمال شرق روسیه تا منطقه پرمیان در آمریکا نفت ارزانتر فروخته میشود، زیرا فروشندگان در تلاش برای یافتن خریدار، مجبور شدهاند قیمتهایشان را پایین بیاورند. به گزارش ایسنا، پالایشگاههای سراسر جهان به دلیل افت مصرف و اشباع بازار سوخت مجبور شدهاند نرخ پالایش نفتخام را کاهش […]
كاهش نرخ پالايش نفتخام در پالايشگاهها
از ساخالین در شمال شرق روسیه تا منطقه پرمیان در آمریکا نفت ارزانتر فروخته میشود، زیرا فروشندگان در تلاش برای یافتن خریدار، مجبور شدهاند قیمتهایشان را پایین بیاورند.
به گزارش ایسنا، پالایشگاههای سراسر جهان به دلیل افت مصرف و اشباع بازار سوخت مجبور شدهاند نرخ پالایش نفتخام را کاهش دهند و تولیدکنندگان را برای یافتن خریدار برای محمولههای نفتشان به مشکل انداختهاند. فروشندگان با اعمال تخفیف چشمگیر برای نفتخام تلاش میکنند تقاضای باقیمانده را برای خرید جذب کنند.
در روزهای اخیر شاخصهای قیمت بازار جهانی نفت تحتتأثیر گمانهزنیها درخصوص مذاکرات تولیدکنندگان بزرگ جهانی برای انعقاد پیمان جدید کاهش تولید صعود کردهاند اما استمرار اشباع عرضه در بازار معاملات فیزیکی که در آن بشکههای واقعی نفت خرید و فروش میشود، باعث شده است که نفت همچنان به قیمتی پایینتر از شاخصهای قیمت جهانی معامله شود. به عنوان مثال بهای گرید نفتی سوکول روسیه در هفته جاری حدود هشت دلار در هر بشکه ارزانتر از شاخص قیمت نفت دوبی بود که پایینترین رکورد در پنج سال اخیر محسوب میشود و ۱۱ دلار کمتر از آخرین قیمت گزارش شده برای محمولههای نفت سوکول است. نفت وارانوس استرالیا ۱۳ تا ۱۴ دلار ارزانتر از قیمت نفت برنت در بازار لندن معامله میشود، در حالی که محموله قبلی وارانوس ۵۰ سنت بالاتر از معاملات برنت در لندن بود.
بهای گریدهای نفتی آمریکایی بسیار پایینتر از شاخص قیمت نفت بازار نایمکس است، زیرا تولیدکنندگان با کمبود ظرفیت نگهداری نفت مواجه شدهاند.
مخازن نفت جهان از جمله پایانه خلیج سالدانها به ظرفیت ۴۵ میلیون بشکه در آفریقا به سرعت پر میشوند. شماری از ابرنفتکشها توسط بازیگران بزرگ بازار نفت اجاره شدهاند تا به عنوان ذخایر شناور مورد استفاده قرار بگیرند.
براساس گزارش بلومبرگ، معاملهگران نفت همچنان تلاش میکنند محمولههای به فروش نرفته را به آسیا بفرستند، در حالی که حاشیه سود پالایش در این منطقه بین سود و ضرر در نوسان است. اما سؤال این است که محمولههای مذکور در شرایط فعلی به کجا میتوانند ارسال شوند. بررسی آمار نشان میدهد نفتکشی که پیش از این برای ارسال نفت آمریکا به هند کرایه شده است، به چین فرستاده شده است. پالایشگاههای هندی وضعیت اضطراری اعلام کردهاند که دریافت محمولههای نفت را به تعویق بیندازند، زیرا اعلام قرنطینه در هند باعث کاهش شدید مصرف سوخت شده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.