حمایت مزدا از تحقیقات در زمینه سوختهای زیستی مزدا در راستای معرفی سوخت جایگزین برای خودروهای آینده، از تحقیقات در زمینه سوختهای زیستی بر پایه جلبک به منظور کاهش سطح دیاکسیدکربن حمایت میکند. به گزارش مناقصهمزایده، برخی دولتها در سراسر جهان درباره ممنوعیت خودروهای بنزینی و دیزلی طی دهههای آینده فکر میکنند؛ ممکن است به […]
حمایت مزدا از تحقیقات در زمینه سوختهای زیستی
مزدا در راستای معرفی سوخت جایگزین برای خودروهای آینده، از تحقیقات در زمینه سوختهای زیستی بر پایه جلبک به منظور کاهش سطح دیاکسیدکربن حمایت میکند.
به گزارش مناقصهمزایده، برخی دولتها در سراسر جهان درباره ممنوعیت خودروهای بنزینی و دیزلی طی دهههای آینده فکر میکنند؛ ممکن است به همین خاطر برخی تصور کنند که پیشرانههای احتراق داخلی نفسهای آخر خود را میکشند. اما خودروساز ژاپنی مزدا فکر میکند که هنوز هم دوران این پیشرانهها به پایان نرسیده است. این شرکت در حال حمایت از طیف وسیعی از پروژههای تحقیقاتی سوختهای زیستی است.
مزدا که به دلیل تولید خودروهای اسپرت مجهز به پیشرانههای روتِری و رودستر MX-5 معروف است، میگوید اگر دنیا بخواهد خودروهای مجهز به پیشرانه احتراق داخلی را بیتأثیر بر کربن کند، سوختهای زیستی مبتنی بر جلبک «بسیار مهم» هستند. مزدا میگوید به این دلیل که سوختهای زیستی بر پایه جلبک هنگام سوختن، فقط دیاکسیدکربنی را که توسط جلبکها در هنگام رشد از اتمسفر جذب کردهاند، آزاد میکنند.
به گفته خودروساز ژاپنی، این تنها مزیت سوخت زیستی نیست. سوختهای جلبک را میتوان در اراضی نامناسب برای کشاورزی کشت کرد و آنها بدون تأثیر زیاد روی منابع آب شیرین میتوانند رشد کنند و حتی با استفاده از نمک و فاضلاب تولید میشوند. سوختهای زیستی مبتنی بر جلبکها همچنین در صورت ریختن در محیطزیست تخریبپذیر هستند و برای محیطزیست مضر نیستند.
با این حال، مزدا میگوید با وجود تلاشهایی که برای بهبود بهرهوری و کاهش هزینهها (که هر دو در تلاش برای دسترسی بهصرفه و اقتصادی به چنین سوختی مهم هستند) صورت میگیرد، سوختهای زیستی هنوز هم نیاز به کار بیشتر دارند. درنتیجه، مزدا از تحقیق در زمینه ویرایش ژنوم توسط دانشگاه هیروشیما و فیزیولوژی گیاهی توسط مؤسسه فناوری توکیو پشتیبانی میکند و امیدوار است که منجر به پیشرفت در این زمینهها شود.
مزدا در بیانیهای اظهار داشت که معرفی سوخت زیستی مهم خواهد بود، زیرا این شرکت انتظار دارد تا سال ۲۰۳۰ از پیشرانههای احتراق داخلی در کنار موتورهای برقی در حدود ۹۵ درصد از خودروهای خود استفاده کند. این شرکت همچنین انتظار دارد که سوختهای مایع خودرو، حداقل تا سال ۲۰۴۰ همچنان رایج باقی بمانند.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است:
بهعنوان بخشی از برنامه توسعه فناوری بلندمدت «Sustainable Zoom-Zoom ۲۰۳۰»، این شرکت متعهد است که میزان انتشار دیاکسیدکربن محصولات خود را تا سال ۲۰۳۰ به ۵۰ درصد کمتر از سال ۲۰۱۰ کاهش دهد و این میزان را تا سال ۲۰۵۰ به ۹۰ درصد برساند. انتظار میرود پیشرانههای احتراق داخلی همراه با برخی انواع برقیسازی، تقریباً ۹۵ درصد از خودروهای مزدا در سال ۲۰۳۰ را به خود اختصاص دهند و سوخت مایع تا حداقل سال ۲۰۴۰ در صنعت خودرو باقی خواهد ماند. مزدا، سوخت مایع تجدیدپذیر را برای کاهش چشمگیر دیاکسیدکربن ضروری میداند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.