راه‌اندازی شرکت‌های دانش بنیان در داخل دانشگاه‌ها

رییس صندوق نوآوری تأکید کرد راه‌اندازی شرکت‌های دانش بنیان در داخل دانشگاه‌ها بهزاد سلطانی گفت: ضروری است برای تبدیل پایان نامه و رساله‌های دکتری به محصول، شرکت‌های دانش بنیان دانشگاهی در دانشگاه‌ها راه‌اندازی شوند. رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در گفت‌و‌گو با مهر با بیان این‌که ما در صندوق نوآوری و شکوفایی از طرح‌ها در […]

رییس صندوق نوآوری تأکید کرد

راه‌اندازی شرکت‌های دانش بنیان در داخل دانشگاه‌ها

بهزاد سلطانی گفت: ضروری است برای تبدیل پایان نامه و رساله‌های دکتری به محصول، شرکت‌های دانش بنیان دانشگاهی در دانشگاه‌ها راه‌اندازی شوند.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در گفت‌و‌گو با مهر با بیان این‌که ما در صندوق نوآوری و شکوفایی از طرح‌ها در شرکت‌های دانش بنیان حمایت می‌کنیم، گفت: رساله دکتری یا پایان‌نامه‌هایی که قابلیت تبدیل به محصول دارند و می‌تواند در بازار به فروش برسند را می‌توانیم مورد حمایت قرار دهیم.

وی با تأکید بر این‌که این پایان نامه یا رساله دکتری باید در یک شرکت دانش بنیان به نتیجه رسیده باشند، اظهار کرد: در صورتی که این پایان‌نامه‌ها منجر به ایجاد شرکت دانش‌بنیان دانشگاهی شوند، مورد حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی قرار می‌گیرند تا محصول خود را تجاری‌سازی کنند.

وی با اشاره به روش حمایتی صندوق نوآوری و شکوفایی از شرکت‌های دانش بنیان دانشگاهی گفت: ما حاضریم به عنوان آورده پولی به این شرکت‌ها وام ارایه دهیم تا در نهایت شاهد ورود محصول به بازار باشیم.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان این‌که قرار است وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری بخشنامه‌ای به تمام دانشگاه‌های سطح کشور ابلاغ کند تا به دانشگاه‌ها اجازه تشکیل شرکت دانش دانش‌بنیان داده شود، ادامه داد: البته این آیین‌نامه به ۱۰ سال گذشته باز می‌گردد ولی به دلایل اقتصادی، عدم وجود قطعی شرکت‌های دانش بنیان و نبود صندوق نوآوری و شکوفایی به مرحله اجرایی نرسید.

 

سلطانی گفت: طی اطلاع‌رسانی صندوق به دانشگاه‌ها، تاکنون به ۱۰ استان اعلام کرده‌ایم و شرایط ایجاد شرکت‌های دانش بنیان در دانشگاه‌های این استان‌ها وجود دارد.