دارایی‌ شرکت‌های نفت شیل آمریکا در سراشيبي مصادره!

دارایی‌ شرکت‌های نفت شیل آمریکا در سراشيبي مصادره! بانک‌های آمریکا آماده می‌شوند دارایی‌های شرکت‌های نفت شیل را که قادر به پرداخت بدهی‌های سنگین خود نیستند، مصادر کرده و ضرر و زیانشان را محدود کنند.  به گزارش ایسنا، منابع آگاه به رویترز اظهار کرده‌اند که بانک‌های جی‌پی مورگان چیس‌اندکو، ولز فارگو اندکو، بانک آمریکا کورپ و […]

دارایی‌ شرکت‌های نفت شیل آمریکا در سراشيبي مصادره!

بانک‌های آمریکا آماده می‌شوند دارایی‌های شرکت‌های نفت شیل را که قادر به پرداخت بدهی‌های سنگین خود نیستند، مصادر کرده و ضرر و زیانشان را محدود کنند.

 به گزارش ایسنا، منابع آگاه به رویترز اظهار کرده‌اند که بانک‌های جی‌پی مورگان چیساندکو، ولز فارگو اندکو، بانک آمریکا کورپ و سیتی‌گورپ هر یک سرگرم تأسیس شرکت‌های مستقل هستند تا کنترل دارایی‌های نفت و گازی که مصادره می‌کنند را به آنها بسپارند. همچنین این بانکها به دنبال استخدام مدیرانی هستند که تجربه مدیریت این دارایی‌ها را دارند.

 شرکت‌های نفت شیل آمریکا به شدت به وام‌ها متکی بودند و اکنون که تقاضا برای نفت به شدت افت کرده و قیمتها سقوط کرده‌اند و شانس بسیاری از آنها را برای دوام آوردن به صفر تقلیل داده است، با بدترین وضعیت ممکن روبه‌رو شده‌اند و حتی توافق اخیر تولیدکنندگان گروه اوپک‌پلاس برای کاهش چشمگیر تولید نفت نمی‌تواند به نجات آنها کمک کند.

این وضعیت با توجه به این حقیقت که چاه‌های جدید بازدهی کمتر از حد انتظاری خواهند داشت، تشدید شده است. بانک‌ها برای دادن وام‌های بیشتر به صنعت نفت شیل چند ماه پیش از این که اوضاع وخامت بیشتری پیدا کند، محتاط شده بودند. اکنون بازپرداخت بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار بدهی که شرکت‌های نفت شیل با دارایی‌هایشان ضمانت کرده‌اند، خارج از توان آنها است و بسیاری از این شرکت‌ها در آستانه ورشکستگی قرار دارند.

چندین بازیگر بزرگ در میادین نفت شیل آمریکا مشاوران بدهی را استخدام کرده‌اند که شامل شرکت‌های چساپیک انرژی، دنبری ریسورسز و کالون پترولیوم است. در این بین شرکت وایتینگ پترولیوم نخستین شرکت نفتی بوده که با اشاره به رکود شدید، خواستار حمایت دولت در برابر ورشکستگی شده است. سایر شرکت‌های نفتی از جمله ابرغول‌ها به کاهش هزینه و بودجه پرداخته و از شرکت‌های خدمات میدان نفتی تخفیفهای چشمگیر برای خدماتشان درخواست کرده‌اند.

براساس گزارش رویترز، خبر توافق اوپک‌پلاس برای کاهش تولید ۱۰ میلیون بشکه در روز در دو ماه آینده تأثیر چندانی روی قیمتها نداشت و وست‌تگزاس اینترمدیت پنجشنبه گذشته که آخرین روز فعالیت بازار بود، با بیش از ۹ درصد کاهش به ۲۲ دلار و ۷۶ سنت در هر بشکه رسید. برخی از تحلیلگران بر این باورند که کاهش مذکور کافی نخواهد بود و همه کشورها در این گروه با این کاهش همراهی نمی‌کنند.